۱۳۹۴ آبان ۱۳, چهارشنبه

اگر می گذاشتیم موسوی با مردم سخن بگوید ، خیانت بود !



                       گزارشی از گروه خبر کلمه

 عزت الله ضرغامی ادعا کرده که بعد از انتخابات به موسوی پیشنهاد داده اگر حرفی دارد بیاید و با حضور یک نفر دیگر (حداد عادل) در صداوسیما سخن بگوید، و اعتراف کرده که حاضر نشده به میرحسین اجازه دهد مستقیم با مردم سخن بگوید. ضرغامی گفته: کجای دنیا این کار را می‌کنند؟ اگر این کار را کرده بودیم آیا خیانت بزرگی به ملت نشده بود؟
صدا و سیما طی سال های گذشته با خدمات بی دریغش به جریان اقتدارگرا سهم بزرگی در قلب واقعیت ها و فریب ملت 
خصوصا در سال ۸۸ داشته است. عزت الله ضرغامی به راحتی معترف است که اجازه نداده میرحسین موسوی برای دقایقی بیانیه اش را خطاب به مردم بخواند و در حالی که پایکوبی یاران احمدی نژاد به طور زنده از تلویزیون پخش می شد، اعتراض میلیونی سبزها سانسور شده است.
با این حال و با همه ی این پرده دری ها او که با خبرگزاری فارس وابسته به سپاه گفت و گو می کند، هنوز جوابی برای پخش دادگاه های نمایشی به آن شکل از صدا و سیما ندارد و در جواب پاسخی در این باره به جوابی دیگر درباره ی احمدی نژاد و توهین وی به جمعیت میلیونی معترض می پردازد.
رییس سابق صدا و سیما می گوید به میرحسین موسوی پیشنهاد کرده است که اگر حرفی دارید بیایید و با حضور یک نفر دیگر سخنانتان را بگویید و او هم توضیح دهد. که به گفته ی وی میرحسین تصریح کرده است که یک بیانیه دارد و می خواهد آن را برای مردم بخواند.
او سال گذشته هم در دانشگاه تهران گفته بود: «موسوی از من خواست که در تلویزیون سخنرانی کنم با این که تصمیم سختی بود اما من گفتم که اشکالی ندارد و بیایند با کسی مثل آقای حداد عادل چند ساعت ص
حبت کنند اما وی می‌گفت که باید تنها بیایم،‌ بیانیه‌ای دارم و باید آن را برای مردم بخوانم. نمی‌شد که او را تنها بگذاریم تا بیاید و به همه مردم نظرش را بگوید.»
ضرغامی هیچ ابایی ندارد که تصریح کند که جرات نکرده اند اجازه دهند میرحسین موسوی برای دقایقی با مردم بی واسطه سخن بگوید و قضاوت را به افکار عمومی بسپارند. دغدغه ای که میرحسین نداشت و با خیال راحت تصمیم داشت با عریان کردن واقعیات، مردم را قاضی اختلاف نظرها کند.
ضرغامی در این بخش از مصاحبه به راحتی با آشکار کردن منویات خود و جریان متبوعش می گوید: کجای دنیا این کار را می‌کنند؟ اگر این کار را کرده بودیم آیا خیانت بزرگی به ملت نشده بود؟ آیا این یک خطای بزرگ راهبردی نبود؟
و این سخنان در حالی در رسانه های رسمی کشور منتشر می شود که بزرگترین اتهام های رهبران جنبش سبز و فعالان سیاسی در آن برهه و پس از آن گفت و گو با رسانه هایی است که جمهوری اسلامی آن ها را تایید نمی کند.
همانطور که میرحسین در بیانیه ی شماره ۳ که در ۲۷ خرداد منتشر شد با اشاره به نقش صدا و سیما در التهاب آفرینی ها و ترسیم خطوط قرمزگفته بود: دولت با همکاری سازمان صداوسیما کوشش می کند این موج سبز مردمی را وابسته به بیگانگان جلوه دهد. غافل ازآن که اقبال به رسانه های خارجی نه ناشی از توفیق این رسانه ها در جلب مخاطب و یا وابستگی این جریان مردمی به خارج بلکه حاصل بی تدبیری و فضای بسته رسانه ای موجود است. دولتی که رسیدن صدای مخالفانش را از طریق چند روزنامه و پایگاه خبری طاقت نمی آورد لاجرم به دست خود، نگاه جامعه را به رسانه های بیرون از مرزها معطوف می کند؛ موج سبز اعتراض های ما تنها منعکس کننده یک خواست مستقل و به حق داخلی است که به مداخله دیگران، خوش آمد نمی گوید.
در بخشی دیگر از این گفت و گو ضرغامی در پاسخ به سوال خبرنگار که می گوید برخی ها معتقدند رسانه ملی می‌توانست با پوشش تصاویر مربوط به تظاهرات ۲۵ خرداد تا حدودی به آرامش فضا و رونق‌نگرفتن رسانه‌های بیگانه در آن مقطع خاص زمانی کمک کند، از راهپیمایی اعتراضی سبزها با عنوان “تجمع بزرگ” یاد کرده و مدعی شده است که وقتی یک طرف برنده شده است نمی توانیم تجمع طرفداران مقابل را با آب و تاب گزارش کنیم. او می گوید: ببینید! راهپیمایی دوشنبه ۲۵ خرداد ابتدا غیرقانونی اعلام شد اما این راهپیمایی برگزار شد و حق باید بدهید وقتی که در انتخابات یک فردی با رأی بالا انتخاب می‌شود، نمی‌توان تجمع طرف مقابل را با آب‌وتاب گزارش داد، مثلاً وقتی در انتخابات ۷۶ آقای خاتمی پیروز شد اگر طرفداران آقای ناطق می‌آمدند و یک تجمع بزرگ می‌کردند و ما نیز آن تجمع را با آب‌وتاب گزارش می‌کردیم کدام عقل سلیم می‌پذیرفت؟


این سخنان در حالی بیان می شود که میرحسین موسوی پس از به صراحت در بیانیه شماره ۳ تصریح کرده است: همانگونه که مردم فهیم تهران در تجمع روز دوشنبه به روشنی نشان دادند ما در پی اعتراض آرام به روند ناسالم برگزاری انتخابات و تحقق هدف ابطال انتخابات و تجدید آن بر اساس راهکارهایی هستیم که عدم تکرار تقلب های فضاحت بار انتخاب پیشین را تضمین کند. لذا حساب ما از کسانی که با آشوب و تخریب اموال خصوصی و عمومی فضای جامعه را متشنج کنند و آن را به سوی هرج و مرج ببرند جداست. بلکه اطلاعاتی که به دست ما رسیده است نشان می دهد این اصحاب تقلب و دروغ هستند که برای تکمیل طرح خود به بانک ها و ادارات و اموال مردم حمله می کنند و آنها را تخریب می نمایند. بنابراین عموم مردم را به هوشیاری در برابر این نقشه فریبکارانه و تداوم اعتراض با حفظ آرامش دعوت می کنم. مردم می دانند چه کسانی خوابگاه دانشجویان را ویران کردند و دانشجویان پسر و دختر را کتک زدند یا در شمال میدان آزادی مردم را به شهادت رساندند. راهی که ملت برای رسیدن به پیروزی و احقاق حقوق نقض شده اش انتخاب کرده است، استفاده از روش های صلح آمیز و دوری از خشونت است.
تاکید میرحسین بر اعتراض مسالمت آمیز و دوری از خشونت در تمام بیانیه های وی مشهود است، حقیقتی که از فردای انتخابات خار چشم انحصارگرایانی بود که ترجیح نمی دادند واقعیت را بپذیرند و انگ های مختلف به مردم و همراهان سبزشان وارد کنند.
ضرغامی در بخش دیگری از این گفت و گو وقتی خبرنگار می پرسد که رویکرد صدا و سیما در ماجرای دادگاه های ۸۸ اشتباه بود و به همین خاطر دیگر پخش دادگاه‌ها ادامه پیدا نکرد، مدعی می شود: ما براساس همان روالی که داشتیم اطلاع‌رسانی کردیم و دادگاه‌ها را نیز آنطور که بر اساس قانون بود و می‌توانستیم آن را منتشر کنیم آن را پخش کردیم.

وی بی آنکه به ادامه ی این بحث و نقش صدا و سیما بپردازد بی مناسبت با سوال خبرنگار می گوید: ما سخنرانی آقای احمدی‌نژاد که رئیس‌جمهور وقت کشور بود را نیز پخش کردیم و ایشان در آن شرایط کلمه خس و خاشاک را به کار برد که در آن شرایط نادرست بود چراکه در فضای ملتهبی که یک عده معترض هستند کلمات بار خاص خود را دارد البته آقای احمدی نژاد توضیح دادند که منظورشان از خس و خاشاک عده قلیلی بود که اموال عمومی را آتش زدند اما به نظر بنده بار رسانه‌ای یک کلمه در فضای خاص می‌تواند نتیجه دیگری داشته باشد.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر