۱۳۹۴ آذر ۳, سه‌شنبه

دو اظهار نظر در یک روز


                                       صادق زیبا کلام

۱-
روز گذشته مهدی کوچک‌زاده، نماینده عضو جبهه پایداری در مجلس در واکنش به رئیس مجلس که تذکر او درباره امحای سیب‌زمینی در استان فارس را وارد نمی‌دانست استعفا و اعلام کرد قادر به انجام وظایف نمایندگی نیست. آنچه در این باره به ذهن می‌رسد آن است که استعفای آقای کوچک‌زاده حرکتی تبلیغاتی و سمبلیک به شمار می‌رود.
اگر آقای کوچک‌زاده واقعا قصد داشت استعفا دهد باید همان زمان که تنها پنج‌درصد مردم تهران به او رای دادند استعفا و اعلام می‌کرد که نمی‌تواند با پنج‌درصد از آرای مردم ادعای نمایندگی مردم تهران را داشته باشد. در اسفند سال ۹۰ هنگام برگزاری انتخابات مجلس نهم، در تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تعداد واجدین شرایط رای دادن تقریبا ۶میلیون نفر بود و اگر تنها ۱۰درصد از این ۶ میلیون نفر به آقای کوچک‌زاده رای می‌دادند، ایشان باید با ۶۰۰ هزار رای به عنوان نماینده تهران انتخاب می‌شد در صورتی که آقای کوچک‌زاده با ۳۶۷ هزار رای وارد مجلس شد و به عبارتی، ۹۵درصد مردم تهران به ایشان رای ندادند.
این استعفا درحالی اتفاق افتاده است که کشور به سرعت به فضای انتخابات مجلس دهم نزدیک می‌شود. بنابراین اینگونه اقدامات را می‌توان سیاسی و تبلیغاتی دانست که از سوی عضو جبهه پایداری صورت می‌گیرد. در همین راستا سوالی که مطرح می‌شود این است که آقای کوچک‌زاده چطور در این سه سال و اندی می‌توانست وظایف نمایندگی خود را انجام دهد اما اکنون که زمان زیادی به پایان عمر مجلس نهم نمانده است، متوجه شده‌اند که نمی‌توانند وظایف نمایندگی خود را انجام دهند؟!

۲- آقای نقوی‌حسینی روز گذشته در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها درباره حادثه قرچک گفته است: ‌«اصلاح‌طلبان چهار شهرستان ۵۰ نفر بیشتر نبودند. ۵۰ نفر دور هم جمع شده‌ بودند و این ۵۰ نفر کسی نیستند و پشیزی هم ارزش نداشتند.» ایشان همچنین اذعان داشته: «ممکن است وزارت کشور بخواهد به چوپان‌ها هم مجوز بدهد. وزارت کشور غلط کرده است چنین مجوزی داده‌ است» و «اگر من می‌خواستم بگویم که فقط یک سوت می‌زدم، ۱۰ هزار نفر جمع می‌شدند.»
احتمالا ایشان فضای سیاسی را با مکان و فضای دیگری اشتباه گرفته و فکر می‌کند کنش سیاسی معنای دیگری دارد. از این جملات بیان شده از سوی نماینده ورامین چنین برمی‌آید تنها موضوعی که برای آقای نقوی‌حسینی دارای چندان اهمیتی نیست، قانون و شأن نماینده مجلس است.

منبع: روزنامه آرمان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر