محسن اژه ای
کلمه – گروه خبر: سخنگوی قوه قضاییه در واکنشی توهین آمیز به رئیس جمهور که ممنوع التصویری خاتمی را غیرقانونی خوانده بود، او را به کم حافظگی متهم کرد و گفت: احتمالا آقای روحانی به دلیل مشغله مصوبه شورایعالی امنیت ملی را به خاطر نداشته است!
به گزارش کلمه، یک روز پس از آنکه حسن روحانی در مصاحبه مطبوعاتی اش به صراحت گفت که شورای عالی امنیت ملی مصوبه ای برای ممنوعیت انتشار اخبار سید محمد خاتمی نداشته و اگر دبیرخانه این شورا هم چنین چیزی را ابلاغ کرده باشد خلاف قانون است، محسنی اژه ای به این سخنان واکنش نشان داد و روحانی را به کم حافظگی متهم کرد.
رئیس جمهور دیروز گفته بود که ادعای ممنوع التصویری خاتمی بیشتر شبیه شوخی است و شورای عالی امنیت ملی در هیچ زمانی مصوبه ای در این باره نداشته است. وی تصریح کرد که از شمخانی در این باره سوال کرده و او هم تکذیب کرده، اما اگر دبیرخانه شورا هم چنین مصوبه ای داشته باشد غیرقانونی است.
روحانی امروز هم در جمع مردم از سید محمد خاتمی نام برد و به تجلیل از وی پرداخت. موضوعی که به نظر می رسد مقامات اقتدارگرا را عصبانی کرده است؛ عصبانیتی که در موضع گیری امروز محسنی اژه ای نمود یافت.
سخنگوی قوه قضاییه عینا مضمون یادداشت حسین شریعتمداری در کیهان را تکرار کرد و در اظهاراتی توهین آمیز، ضمن متهم کردن روحانی به کم حافظگی، گفت: احتمالا آقای روحانی به دلیل مشغله مصوبه شورایعالی امنیت ملی را به خاطر نداشته است.
وی افزود: دستور دادستان تهران برای منع انتشار اخبار از رئیس جمهور اسبق، یک دستور قضایی است و حتی اگر مصوبه ای در شورای عالی امنیت ملی و دبیرخانه آن نبود، این اختیاری است که قانون به دادستان داده است.
معاون اول قوه قضاییه از مصوبه ای به شماره ۲۹۸ در شورای عالی امنیت ملی خبر داد که می گوید: سیاستهای خبری و رسانه ای از سوی دبیرخانه شورا ، تدوین و به همه رسانه ها از جمله رسانه ملی، مطبوعات و خبرگزاری ها ابلاغ می شود.
مشخص نیست بر اساس کدام مجوز قانونی، این سیاست ها لازم الاجرا خواهد بود، اما اژه ای چنین ادعایی را مطرح کرد و گفت: براساس همین مصوبه کارگروهی پیش بینی شده که این کارگروه مرکب از یک رئیس به انتخاب دبیر شورای عالی امنیت ملی، سه نماینده از طرف روسای سه قوه و همچنین نمایندگانی از طرف وزرای کشور، اطلاعات، فرهنگ و ارشاد و نمایندگانی از طرف ستاد کل نیروهای مسلح و صدا و سیما است، که سیاستگذاری تبلیغات در آن انجام می گیرد.
محسنی اژه ای بدون اشاره به وجهه قانونی چنین کارگروهی، به مصوبات متعدد کارگروه مذکور در دولت قبل و دولت فعلی اشاره کرد و گفت: این کارگروه در جریان فتنه سال ۸۸ که عده ای حاضر به تمکین در برابر قانون نشدند و کشور را با آشوب مواجه کردند، در خصوص رئیس جمهور اسبق تصمیم گرفت، وی ممنوع التصویر شود، و اخبار و تصاویر وی در رسانه ها منعکس نشود. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز مصوبات این کارگروه رسانه ای را برای اجرا ابلاغ می کند.
معاون اول قوه قضائیه افزود : حتی اگر مصوبه شورای عالی امنیت ملی در این باره وجود نداشت، دادستان تهران براساس اختیارات و وظایف قانونی خود دستور قضایی در این خصوص صادر کرده است و این دستور به قوت خود باقی است و لازم الاجرا است.
وی توضیح نداد که کدام قانون به دادستان چنین اختیاری داده است و پرونده مربوط به این امر در کدام محکمه در حال رسیدگی است که مسئولان قضایی صرفا به طور کلی به “مبانی متعدد قانونی” این ممنوعیت اشاره می کنند اما حاضر نیستند درباره جزئیات ان توضیح دهند.
شرم بر آن ایرانی که خود را مسلمان بنامد.
سیدمحمد خاتمی از شرکت در مراسم سالگرد خواهرش هم محروم شد!
در حالیکه جمعه گذشته سیدمحمد خاتمی رییس جمهور اسبق ایران با حکم دادستانی تهران از حضور در جشن عروسی نرگس موسوی٬ فرزند میرحسین موسوی و زهرا رهنورد ممانعت به عمل آمده بود، مجددا از حضور وی در مراسم سالگرد درگذشت خواهرش نیز ممانعت به عمل آمده است.
به گزارش «سحام»، حسن روحانی رییسجمهور ایران در حالی روز گذشته ممنوعالتصویری سیدمحمد خاتمی را «شبیه به جوک» ارزیابی کرده که هنوز نتوانسته ظرف دو سال گذشته از اختیارات قانونی خود برای حل معضل غیرقانونی به وجود آمده برای این «جوک» استفاده کند!
آقای خاتمی در متنی که به مناسبت سالگرد درگذشت خواهرش منتشر کرده٬ نوشته که از حضور در این برنامه «محروم» شده است. وی افزوده «من از این که توفیق حضور در مراسم را نیافتم به خصوص از فرزندان عزیز این فقیده سعیده طلب پوزش میکنم.»
سیدمحمد خاتمی جمعه گذشته با حکم دادستانی تهران از حضور در جشن عروسی نرگس موسوی٬ فرزند میرحسین موسوی و زهرا رهنورد دو نفر از رهبران جنبش سبز محروم شده بود.
به نظر میرسد علیرغم پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات هفتم اسفندماه، محدودیتهای غیرقانونی علیه سیدمحمد خاتمی افزایش یافته است.
غلامحسین محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این پرسش که سیدمحمد خاتمی خواهان شرکت در مراسمی بودند که دادستانی چنین اجازهای را به وی نداده، آیا وی فقط در این مراسم نمیتوانست شرکت کند و همچنین شایعاتی در رابطه با اینکه رئیس دولت اصلاحات قرار است در حصر باشد مطرح شده. آیا چنین موضوعی صحت دارد یا خیر؟ گفت: بحث حصر ایشان صحت ندارد، اما ممانعت از ورود ایشان به آن مجلس با حکم دادستانی بوده است که در خصوص موارد دیگر نیز دادستانی تصمیم خواهد گرفت.
مشخص نیست دادستانی تهران که خود باید «ناظر اجرای صحیح قانون» باشد، بر اساس کدام ماده قانونی نسبت به ایجاد محدودیتهای فزاینده برای رییسجمهور اسبق ایران اقدام کرده است؟
شایسته است رییس قوه قضائیه که در هر تریبونی اقدام به ارائه تحلیل حتی نسبت به مسائل شاخ آفریقا میکند، نسبت به مجموعه تحت مدیریت خود اشراف داشته باشد تا این چنین اقدامات متعدد خلاف قانون در زیر مجموعه دستگاهی که باید ناظر بر اجرای صحیح قانون باشد اتفاق نیفتد، مبادا که بیش از این مصداق مثل «هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک» باشد.
شرم بر آن ایرانی که خود را مسلمان بنامد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر