دیگربان
صادق لاریجانی٬ رئیس قوه قضائیه گفته «نفوذ» ذهن رهبر جمهوری اسلامی را به خود مشغول کرده٬ «نفوذ در تصمیمگیری سیاستمداران» یعنی تصمیم آنها «خواسته نهایی دشمن» باشد و دستگاههای اجرایی حق ندارند مروج «سکولاریسم» باشند.
اظهارات آقای لاریجانی کنایه معناداری به حسن روحانی و دولت وی است که نزدیکان علی خامنهای از آنها به عنوان دولتی «غربگرا» نام میبرند.
● در جریان انتخابات اخیر هم شاهد پارهای آثار نفود بودیم. نفوذ موضوعی مهم است که ذهن رهبری را به خود معطوف کرده و ایشان همواره بر خطر نفوذ و یافتن راههای مقابله با آن تاکیدهای ویژهای داشتند.
● دشمنان چون میدانند با کودتا و فعالیتهایی از این قبیل نمیتوانند به نظام ما ضربه بزنند به همین دلیل به دنبال نفوذ در کشور هستند و نفوذ در تصمیم گیری سیاستمداران یکی از روشهای آنان است.
● دشمنان میخواهند بدون هزینه به نتایج مطلوب خود برسند در این روش، دشمن به دنبال این است تا تصمیمی که سیاستمدار ما میگیرد، همان نتیجه و خواسته نهایی او باشد.
● شیوه دیگر نفوذ٬ هجوم علیه باورها و تغییر نگرش مردم است.
● در این دوره {دوره اصلاحات} برخی مجلات مورد حمایت دولت به دنبال جدایی دین از سیاست بودند و ما بارها نسبت به این مسئله اعتراض کردیم چرا که قانون اساسی ناقض و نافی سکولاریزه کردن است.
● در نظام جمهوری اسلامی ایران بیان نظریات آزاد است٬ اما دستگاههای اجرایی و حکومتی باید ملزم به قانون اساسی باشند و حق ندارند چنین تفکراتی {سکولاریزم} را ترویج کنند.
● مصونیت فرهنگی امری بسیار مهم و ضروری است؛ چرا که ما امروز شاهد فعالیت سایتها، ماهوارهها و شبکههای اجتماعی با مضامین مختلف هستیم.
● برخی از وزرای محترم از دسترسی اینترنت در روستاهای مختلف کشور سخن گفتهاند اما نکته اصلی در این است که گرچه پوشش اینترنتی کشور حتی در روستاها خوب است، اما بهتر است مسئولان پیش از آن نیازهای اولیه روستائیان از جمله کمبود آب آشامیدنی را رفع نمایند.
ننگ و رسوایی بر آن ایرانی که خود را مسلمان بنامد !
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر