۱۳۹۴ آذر ۱۲, پنجشنبه

حمله دلواپسها به روسای جمهور و مجلس



               براستی دلواپسیم !

شرق: اعضای جبهه پایداری که به نظر می‌رسد از رأی‌نیاوردن بسیاری از چهره‌های خود در انتخابات مجلس دهم، مطمئن
 هستند، حالا و در شرایطی که هنوز زمان ثبت‌نام کاندیداها نیز فرا نرسیده، به تاکتیک تخریب دیگران روی آورده‌اند و در این مسیر، بیش از آنکه پیکان حملاتشان متوجه اصلاح‌طلبان باشد، به اصولگرایان میانه‌رو و دولت می‌تازند؛ شاید به این دلیل که برای اصلاح‌طلبان شانس حضور قائل نیستند و خود را در مواجهه با اعتدالیون و اصولگراهای میانه‌رو در معرض تهدید می‌بینند.

اما در شرایطی که برگزاری میتینگ و سخنرانی‌های سیاسی نیاز به اخذ مجوزهای قانونی دارد، شاید هیأت‌ها، بهترین پوشش برای اجرای تاکتیک پایداری‌ها باشند. این‌گونه است که روز سه‌شنبه ٢٦ آبان‌، محمود نبویان از اعضای برجسته مؤسسه آموزشی امام‌خمینی(ره) و البته از اعضای ارشد جبهه پایداری که در مجلس نهم به‌عنوان نماینده تهران حضور دارد، به شاهرود رفت تا در هیأت رایه‌العباس(ع) روستای مغان این شهر، سخنران محفل عزای سیدالشهدا(ع) باشد. میزبان این مراسم هم آن‌گونه که از اعلامیه‌ها و بنرهای تبلیغاتی برمی‌آمد، «انصار حزب‌الله شاهرود» و «حزب‌الله شاهرود» بوده‌اند. اما سخنرانی نبویان که فایل صوتی آن در اختیار «شرق» قرار گرفته، یک سخنرانی سیاسی با محتوای حمله به دولت، وزیر خارجه، رئیس مجلس و رئیس فراکسیون رهروان ولایت که نماینده شاهرود نیز است، بود و البته نبویان در این میان با تمسک به واژه «نفوذ» درباره مطبوعات هم مطالبی بیان کرده است. آنچه در ادامه می‌آید، مهم‌ترین بخش‌های سخنان پیاده‌شده نبویان در این جلسه است: 
- افرادی در داخل ایران هستند، مسئول مملکتی است، در مطبوعات، روزنامه‌ها نشسته‌اند، براساس این مطبوعات می‌خواهند نفوذ کنند. دیگر من دهنم باز نشود. بعضی‌ها می‌دانند که جاسوس است، می‌دانند که آمدند برای آماده‌کردن بستر، برای ازبین‌بردن ملت. 
- آقا در ٢/٤/٩٤ ماه مبارک رمضان در دیدار با مسئولان نظام، یعنی ٢١ روز قبل از توافق وین که ٢٣/٤/٩٤ بود، ببینید چه می‌فرمایند؛ خیلی خطرناک است گوش بدهید: «مدیریت کنونی آمریکا به این توافق احتیاج دارد. اینها نیاز دارند و یک پیروزی بزرگی برایشان محسوب می‌شود که این پیروزی بر انقلاب اسلامی است». تعبیر آقا این است: «توافق هسته‌ای یعنی پیروزی بر انقلاب اسلامی».

- آمریکا سیاستش را عوض کرد و گفت با مذاکره می‌خواهد نفوذ کند. دقت کنید به‌ویژه پدرومادرها و جوانان دقت کنید. ببینید ما باید چه‌کار کنیم؟ جان کری می‌گوید بعد از گذشت ١٥ سال می‌تواند تغییرات زیادی در ایران ایجاد کند. بدانید مردم، که اینها دنبال چه چیزی هستند. با این توافق، این همه جوان بیکارند. 


- نمی‌دانیم اینکه جان کری می‌گوید تا ١٥ سال آینده تغییرات اتفاق می‌افتد، یعنی چه اتفاقی می‌افتد. جز اینکه اتفاقات زیادی می‌افتد. اوباما می‌گوید تغییر در داخل ایران باید صورت بگیرد، حتی اگر تدریجی باشد؛ یعنی اولا بیایند در فکر جوانان تغییر و شبهه ایجاد کنند که ابعاد شبهه را عرض می‌کنم. 

- راه دوم نفوذ آمریکا بر ایران حمایت از جریانات غرب‌گرا، در داخل است. با این توافق قرار است طیفی بیایند همه‌جا را بگیرند که این طیف، طیف غرب‌گراست. 
- بعضی از این روزنامه‌ها به بچه‌مذهبی‌ها می‌گویند تندرو، که آقا فرمود به انقلابی‌ها نگویید تندرو. 
- هدف دوم برای نفوذ، انتخابات مجلس است که در پیش داریم. می‌گویند استفاده از فرصت اقتصاد جهانی، بنده نماینده مجلس هستم و خبر دارم تا حالا یک قرارداد با ما نبسته‌‌اند. می‌گویند وقتی می‌آییم که اقتصاد این نظام با اقتصاد ما پیچ بخورد و آن وقت دیگر نمی‌توانی حمایتی از حزب‌الله داشته باشی، به شما ربطی ندارد مردم در یمن می‌میرند. 
- ما اگر داعش را در سوریه نزنیم، می‌آیند ایران، که حتی تا چند کیلومتری ایران هم آمده بودند که دستور دادند محکم بمباران کنید که عقب‌نشینی کردند. 
- تقویت راه‌های گسترش رابطه با آمریکا و راه‌های نفوذ آمریکا یعنی چه؟ یعنی اینکه می‌گوید اگر در توافق هسته‌ای بتوانیم مذاکره کنیم چرا در مورد حقوق‌بشر مذاکره نکنیم. در مملکت ما حقوق‌بشر براساس ارزش‌های اسلامی است. یعنی بخشی از ارزش‌ها را قبول کنیم و بخشی دیگر از حقوق اسلامی را چه‌کار کنیم. کامرون می‌گوید ما خواستار تغییر نگرش در ایران، سوریه و یمن هستیم. 
- نفوذی‌ها مطبوعات ما را اشغال کرده‌اند، رسانه‌های ما و برخی از مسئولان ما را اشغال کرده‌اند. 
- نفوذ در مراکز تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی، اینها را تا حالا من ١٠ بار به مسئولان مملکت گفته‌ام. نشسته بودم در جلسه خصوصی در مجلس پنج‌نفره، ده نفره، گفتند این توافق را انجام نمی‌دادیم دشمن حتما به ما حمله نظامی می‌کرد. چرا این دروغ را به مردم می‌گویید؟ دشمن جرئت حمله نظامی به ایران را ندارد؛ چون می‌داند اگر بزند خواهد خورد. وقتی فکر مسئول مملکتی عوض شد پای هر توافقی را امضا می‌کند. تازه قصد خیر هم دارند، سایه جنگ را از روی مملکت برداشت. آمریکا همیشه نان تشرش را می‌خورد. نفوذ از طریق مذاکره، حرف آقا است. 
- ‌ای مردم! آنهایی که آمدند در جامعه دارند رابطه با غرب را ترویج می‌کنند، بدانید و بشناسید. این وظیفه اطلاع‌رسانی را بشناسید. در ما ایجاد یأس می‌کنند. می‌گویید مسئولان هستند؟ به اینها چه کسی رأی می‌دهد؟ مردم رأی می‌دهند. بیدار باشیم. شما همین انتخاباتی را که در پیش دارید؛ همین انتخابات مجلس، بیدار باشید به این افراد رأی ندهید. 
- اگر ما نمایندگان، جدی ایستادگی می‌کردیم این‌طور توافق ١٥ دقیقه‌ای رأی نمی‌آورد. بشناسید، رئیس ما دارد چکار می‌کند؟ از شما سؤال می‌کنم چه کسی ٢٠دقیقه‌ای مطرح کرد و فشار آورد که در ٢٠ دقیقه تمام شود. نماینده شهر شما دارد چکار می‌کند؟ بیدار باشید، بیدار باشید. 
- مواظب باشید. مواظب باشید آقا تنها نماند. آقا خطوط قرمز را مطرح کرده است. چرا در طرحی که به مجلس آوردیم خطوط قرمز آقا نیست. چرا می‌دویدند در یک ربع تمامش کنند. 
- برای خیلی‌ها سؤال است چرا آقا روشن‌تر وارد این موضوع نمی‌شود. آقا روشن‌تر از این، چه بگوید؟ من یک نمونه برای شما بگویم. وقتی آقا نهیب می‌زند، چرا بحث مذاکره با عمر سعد را مطرح کردید. ما که می‌دانیم چه کسی گفته است. من که می‌دانم شما هم می‌دانید. می‌گویند اسمش را بگویید.  
- من بعد از لوزان یقه وزیرخارجه را گرفتم، گفتم یادش بخیر شما نشسته بودی آقا گفتند مذاکره مستقیم دوجانبه با آمریکا جز ضرر برای کشور هیچ ندارد. به تو گفت چرا می‌روی و ١٠ ساعت با جان کری می‌نشینی و صحبت می‌کنی. می‌دانی چه گفت؟ گفت: بله فقط ضرر دارد هیچ فایده‌ای ندارد. گفتم پس چرا انجام می‌دهید؟ گفت آقا که به من مستقیم نگفته نرو با جان کری صحبت کن. در دیدار وزیر خارجه و سفرا آقای ظریف نشسته بود که آقا گفت: مذاکره با آمریکا جز ضرر برای ما ندارد. 
- باید بیدار باشیم. نفاق در جامعه ما خیلی زیاد است. آقا فرموده مذاکره ممنوع، صریح باشیم، شفاف باشیم. دین‌مان را هم تحریف نکنیم. 

- این نامه‌ای که آقا داده است فرمان است. یعنی قانون است. اصل ١٧٦ قانون اساسی می‌گوید که مصوبات شورای امنیت ملی وقتی اعتبار دارد که رهبری آن را امضا کند. رهبری مصوبه شورای‌عالی امنیت ملی را ٢٩ مهر امضا کردند. من شمردم. روحانی می‌خواست درجا این را تمام کند. ٧٠ روز قبل آنها مصوب کرده بودند. ٧٠ روز آقا این را نگه داشت و امضا نمی‌کرد. هر وقت رهبری امضا کند قانون می‌شود. امروز برجام با ٢٨ شرط تأیید شده است که البته دو شرط آن تداخل دارد پس می‌شود ٢٦ شرط. 
- آقا می‌فرماید هرگونه بهانه را از دست دشمن باید بگیریم. پس اگر دولت این کار را انجام ندهد منافع من و تو را به خطر انداخته است. بیدار باشید. ما حتما از دولت انتظار داریم که ان‌شاءالله انجام خواهد داد. البته می‌گویم امیدواریم چون خیلی از خطوط قرمز آقا زیر پا گذاشته شده است. 
- آقا فرمودند حق بازدید از مراکز نظامی نباید باشد. در ضمیمه ١ بند ٧٤ تا ٧٨ واژه‌ای به نام 
access دسترسی آورده شده است. ببینید چه آورده‌اند و آقایان هم رفته‌اند و پای آن را امضا کرده‌اند. فقط این را بگویم آن کسی که این توافق را نوشت خیلی به منافع ملت وارد بود. فقط به مردم توضیح بدهم که لوزان را که نوشت، وین را که نوشت، ژنو را که نوشت؟ فقط این را بگویم که ژنو ٣ آذر ٩٢ امضا شده است. حدود ٢٠ روز قبل، آبان‌ماه دوستان ما به این توافق دست یافتند و نقد آن را نوشتند و به وزیر دادند اما او گفت من اینها را امضا نمی‌کنم. توافق را گیر آوردند. مگر اینها نمی‌روند آنجا توافق نمی‌کنند. مگر وزیر آنجا نبوده است. بیدار باشید که توافق را چه کسی برای ما نوشته است؟ باید صریح اینها را پرسید. 
- سؤال من این است آیا آقای ظریف دروغ گفته است؟ پاسخ می‌دهم نه چون آقا گفته است آقای ظریف متدین است. پس یک راه می‌ماند، یعنی مطالعه نکرده‌اند. آیا شما مطالعه‌نکرده امضا کرده‌اید؟ 
- آقای روحانی همان روز توافق آمد و گفت ما فقط محدودیت چندساله پذیرفته‌ایم. گفت فقط هشت‌ساله پذیرفته‌ایم. آقا در این توافق ١٠ساله، ١٥ سال و ٢٠ سال و ٢٥ سال و حتی در برخی موارد ابدی آمده است. سؤال این است که آیا رئیس‌جمهور دروغ می‌گوید، نه. مطالعه نکرده است. 
- به ما گفته‌اند شما باید تا ابد سوخت مصرف‌شده رآکتورهای بالفعل و آینده را به بیرون بفرستید. چرا؟ چون اسرائیل باید امن باشد. چون در سوخت مصرف‌شده پلوتونیوم است. ما که دنبال بمب نیستیم. اما یکی از مصارف پلوتونیوم تولید بمب است و ‌هزار مصرف دیگر هم دارد. از آقایان تعهد گرفته‌اند تا قیامت تمام سوخت مصرف‌شده را به خارج بفرستند. من به صالحی گفتم حال را که می‌دانم اما آینده یعنی چند سال؟ ١٠ سال؟ ١٥ سال؟ ٥٠ سال؟ گفتم امام زمان(عج) بیاید می‌توانیم این تعهد را برداریم؟ 





                                                                ما همه دلواپسیم !


                   
                    این دولت چه عیبی داشت ؟ 


                 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر