۱۳۹۴ بهمن ۲۸, چهارشنبه

آیا ستاد انتخاباتی احمدی نژادی ها را رحیمی از داخل زندان مدیریت می کند ؟؟؟


شرم بر ایرانی که خود را مسلمان بنامد !


کلمه- گروه خبر: در آستانه‌ی انتخابات و در حالی که پرونده محمدرضا رحیمی با پول‌های کثیف در انتخابات گره خورده است، معاون اول دولت پاکدست‌ها که محمود احمدی‌نژاد بر درستکاریش قسم خورده بود، در داخل زندان نیز بیکار ننشسته و مشغول تهیه لیستی برای حضور در انتخابات است. گرچه بعد از اجرای حکم رحیمی، احمدی‌نژاد از او تبری جست و رحیمی هم به افشاگری فسادها پرداخت اما هر چه باشد از قدیم گفته‌اند «گوشت هم را می‌خورند اما استخان هم را دور نمیندازند».
طی روزهای گذشته عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور با تکرار هشدارهای قبلی خود در نشست با مدیران رسانه‌ای کشور گفت: یک سال پیش گفتیم که پول‌های کثیف در انتخابات ورود می‌کنند و امروز شاهد این هستیم که افرادی به ما مراجعه می‌کنند که با پول‌های کثیف وارد انتخابات می‌شوند.
و دیروز هم سیدمحمد بیاتیان، نماینده بیجار در مجلس نهم از اقدام خلاف قانون معاون اول دولت احمدی‌نژاد در راستای تهیه لیست انتخاباتی ۷۰ نفره از داخل زندان خبر داده و با ابراز نگرانی از ورود پول‌های کثیف به انتخابات، گفته که محمدرضا رحیمی از داخل زندان یک لیست ۷۰ نفره‌ برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی تهیه کرده‌ است.
چندی پیش نیز رئیس کل بانک مرکزی به این موضوع اشاره کرده بود، اشاره‌ای که در واقع مهر تاییدی بر سخنان رحمانی فضلی است. ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی از آغاز رصد این بانک برای جلوگیری از ورود پول‌های کثیف به انتخابات اسفند ماه امسال خبر داده و گفته بود: سیستم‌های ضدپولشویی نظام بانکی در حال پیگیری امور است.
ماجرای ورود پول‌های کثیف به انتخابات از همان زمانی شروع شد که وزیر کشور در این مورد سخن گفت و اتفاقا در همان زمان پرونده محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی‌نژاد مطرح بود.
رحیمی آمر و طراح نقشه پرداخت چک ۵ میلیون تومانی به نمایندگان مجلس در ازای پس‌گیری استیضاح علی کردان بود که احمدی‌نژاد هم دستور رسیدگی و برخورد با عوامل آن را صادر کرد. رحیمی در زمانی به عنوان معاون اول رییس‌جمهور انتخاب شد که برخی از نمایندگان مجلس با پیگیری شکایت خود از او بر این اعتقاد بودند که تخلفات او در فساد مالی سر به فلک کشیده است و تمامی اسناد آن هم موجود است. رحیمی در دیوان محاسبات کشور، یکی از مسئولان اخراج شده شرکت بیمه ایران را که با توصیه یک نهاد امنیتی اخراج شده بود، به عنوان بازرس همان شرکت بیمه تعیین کرد و در نتیجه گزارش غلط او به احمدی‌نژاد، او دستور برکناری مدیرعامل و تمام اعضای هیات مدیره شرکت بیمه ایران را داد.
گفته می‌شود که حمایت از قاچاقچیانی همچون یدالله روزچنگ، در پرونده او مطرح است. بعد از بحران ارزی گسترده در سال ۱۳۹۰ و افزایش شدید نرخ ارز از یکی از سرمایه‌داران بزرگ کردستانی با عنوان یدالله روزچنگ که پیش از این صاحب کارخانه تولید نوشیدنی ایستک در ایران بود و با تایید مقامات بانک مرکزی صرافی زریوار را در دبی و تهران تاسیس کرده بود به عنوان یکی از عوامل اصلی نام برد.
سید محمد بیاتیان، نماینده بیجار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که نامزدهای نزدیک به جریان انحرافی در استان‌های غربی در این لیست قرار گرفته‌اند، گفت: معاون اول پیشین رییس‌جمهور این ۷۰ نامزد انتخاباتی را به لحاظ مالی حمایت می‌کند.
نماینده بیجار در مجلس با ابراز نارضایتی از ردصلاحیت‌های گسترده، خاطرشان کرد: باتوجه به ردصلاحیت نیروهای مجرب و دلسوز متاسفانه فضا به هیچ‌عنوان انتخاباتی نیست و این درحالی است که نامزدهای مورد حمایت رحیمی از یک‌سو چراغ خاموش حرکت می‌کنند و به راحتی هم از فیلتر نهادهای نظارتی عبور کرده‌ و توسط شورای نگهبان تاییدصلاحیت شده‌اند و از دیگر سو به پشتوانه حمایت مالی سنگین رحیمی، بر طبل تفرقه و دودستگی می‌کوبند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر این‌که اکثر نامزدهای انتخاباتی در استان‌های غربی خود را وابسته به اصولگرایان یا جریان‌های مستقل می‌دانند، اعلام کرد: در این مناطق نامزد اصلاح‌طلب شاخصی وجود ندارد.
او همچنین درباره نحوه ورود غیرقانونی معاون‌اول رئیس‌جمهور پیشین به انتخابات پیش‌ رو اینگونه گفت که رحیمی حدود دو هفته پیش از زندان بیرون آمده و‌ فهرست انتخاباتی مدنظر خود را سازماندهی کرده‌ است.
بیاتیان با ابراز امیدواری در خصوص رسیدگی سریع و عاجل دستگاه‌های نظارتی انتخابات به این مسئله، تاکید کرد: اغلب نامزدهای مورد‌حمایت آقای رحیمی از حوزه‌های انتخابیه و استان‌های غرب و‌ شمال‌غرب کشور وارد رقابت شده و اکثراً تایید صلاحیت شده‌اند و امیدواریم تا پیش از برگزاری انتخابات وضعیت صلاحیت این افراد مورد بازنگری قرار گیرد.
به گزارش ایلنا، پیش از این اعلام شده‌ بود، ۱۷۰ نفر از داوطلبان انتخابات مجلس نهم از محمدرصا رحیمی پول دریافت کرده‌اند. اگر چه این روزها محافظه‌کاران تلاش می‌کنند تا طرف مقابل را به نحوی در ماجرای پول کثیف درگیر کنند.
مسعود میرکاظمی که اکنون نماینده تهران در دوره نهم مجلس شورای اسلامی است و در دولت نهم ۴ سال وزیر بازرگانی و در ابتدای دولت دهم نیز، برای مدت کمتر از ۲ سال، وزیر نفت بود، اخیرا در سخنرانی خود از ورود پول های کثیف دلال های بنزین در انتخابات مجلس ابراز نگرانی کرده و با اتهام زدن به دولت یازدهم گفته است: دیپلماسی انرژی دولت یازدهم، شبهه‌برانگیز است و منافع ملی کشور را حفظ نمی کند. بلکه به نفع کشورهای خاص است.
این در حالی است که در زمان حضور میرکاظمی در وزارت نفت تصفیه مدیران ارشد صنعت نفت انجام شد و در طول مدت کمتر از ۱ سال، بیش از ۲۵۰ مدیر ارشد و کارشناس نفتی خانه‌نشین شدند. تصمیمات نادرست میرکاظمی، در حوزه‌هایی چون توقف سوآپ نفت، کاهش تولید نفت، تولید بنزین آلوده، برکناری مدیران عملیاتی، توقف توسعه میادین و کاهش چشمگیر تولید گاز ضررهای جبران ناپذیری را بر صنایع نفت و گاز وارد کرد.
در همین راستا امروز نیز نماینده مردم خوی در مجلس نهم با تایید خبر ورود پول‌های کثیف به انتخابات در این شهرستان گفته است: آقای «م. س» که با اتکا به سمت‌هایی که در دولت احمدی‌نژاد داشته، به ثروتی هنگفتی دست یافته، با صرف هزینه‌های میلیاردی در شهرستان خوی، از نامزدهای جبهه پایداری حمایت می‌کند.
موید حسینی صدر در گفت‌وگو با ایلنا، با ابراز نگرانی از ورود پول‌های کثیف به فعالیت‌های انتخاباتی، اظهار داشت: از چند ماه اخیر اقدام‌های خلاف قانون در بسیاری از نقاط کشور از جمله شهرستان خوی و حتی در کوچک‌ترین روستاهای آذربایجان غربی آغاز شده‌است.
او گفت: درحالی که در سال‌های گذشته تنها یک پاکت چای و ۵ کیلوگرم قندی که در اختیار صاحبان مغازه‌هایی که علاقمند به برپایی ستاد مردمی بودند، می‌گذاشتیم، امروز در دور افتاده‌ترین روستا‌ها برای استفاده از ستادهای مردمی، هزینه‌های میلیونی انجام می‌شود و افرادی که در سال‌های گذشته از شیوه‌های غیرقانونی به پول‌های هنگفت دست پیدا کردند، وارد عمل شده و برای نامزدهای خود در سراسر کشور که اکثراً نزدیک به جبهه پایداری هستند، به‌صورت میلیونی از این پول‌های کثیف هزینه می‌کنند.
نماینده مردم خوی در مجلس نهم ادامه داد: همچنین شاهدیم که افرادی که در ماه‌های اخیر با راه‌اندازی خیریه‌ها و در قالب کمک به ایتام خود را در میان مردم مطرح کرده‌بودند، امروز وارد رقابت‌های انتخاباتی شده‌اند.
حسینی‌صدر در پایان با تاکید بر این‌که صاحبان قدرت و ثروت، نه تنها به مردم بلکه به گرایش سیاسی خود نیز پایبندی ندارند، خاطرنشان کرد: افراد صاحب ثروت و قدرتی که تا پیش از این به لحاظ سیاسی رقیب یکدیگر بودند، امروز در کنار هم قرار گرفته‌اند تا بتوانند این ثروت‌ها و پول‌های کثیفی که از شیوه‌های نامشروع به دست آمده را در بلوک قدرت خود حفظ کنند.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر