آمر اصلی حمله به سفارت عربستان کیست ؟
کلمه: از قالیباف انتخابات سال ۹۲ تا قالیباف سال ۹۶ تفاوت تنها در یک مورد آن از حمله به دانشجویان تا حمله به یک سفارتخانه است. اگر سال ۹۲ حسن روحانی با اشاره به برخورد قالیباف با دانشجویان عنوان گازانبری او را برجسته کرد، در این دوره از انتخابات سردار، شهردار، خلبان محمدباقر قالیباف با کارنامه جدیدی عرض اندام کرده که با حمله به سفارت عربستان گره خورده است.
کسانی که با سفارت حمله کردند امروز در ستادهای کدام کاندیدا کار میکنند؟ چه کسانی به آنها پول دادند و از آنها حمایت کردند؟» با شیوه های گازانبری افکارعمومی را از حمایت و نقش خود در این واقعه تاسف بار که روابط دیپلماتیک دو کشور را با برخوردی عامدانه تیره و تار کرد، محروم ساخت.
اما سوال این است که چرا جهانگیری قالیباف را در مورد حمله به سفارت عربستان مورد سوال قرار داد و آمر اصلی حمله به سفارت عربستان کیست؟
عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت اصلاحات و فعال سیاسی پس از مناظره در حساب توییتر خود نوشت: محاکمه عوامل حمله به سفارت عربستان نقش آمر اصلی را روشن خواهدکرد.
تاکنون از اسم حسن کردمیهن، نورچشمی محمدباقر قالیباف به عنوان عامل حمله به سفارت عربستان رونمایی شده است که از شناخته شده ترین چهره های ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف است که سال ۹۲ نیز رییس ستاد انتخابات او در کرج بوده است.
کرد میهن که خبر بازداشتش به اتهام داشتن نقش کلیدی در حمله به سفارت عربستان سعودی رسانه ای شد. از سخنرانان بسیار بانفوذ هیات های بسیجی و مدیر چند مجموعه فرهنگی به چشم می خورد.
کرد میهن که خبر بازداشتش به اتهام داشتن نقش کلیدی در حمله به سفارت عربستان سعودی رسانه ای شد. از سخنرانان بسیار بانفوذ هیات های بسیجی و مدیر چند مجموعه فرهنگی به چشم می خورد.
قالیباف آرزومند ناکام پست ریاست جمهوری از مهاجمان به سفارت عربستان دفاع کرده و گفته بود: مهاجمان «نیروهای ارزشی» بودند که به گفته او «در غائلههایی از قبیل فتنه سال ٨٨ با از خود گذشتگى در وسط میدان حضور داشتهاند و جانانه از انقلاب و نظام مقدس جمهورى اسلامى دفاع کردهاند».
کردمیهن نیز در مدح قالیباف گفته است: «در میان مدیران اجرایی کشور در فهم مسائل فرهنگی ، مثل قالیباف سراغ ندارم. ما نباید به ظواهر نگاه کنیم. آدم تا با کسی زندگی نکند ، نشست و برخاست نکند ، او را نمی شناسد.»
او برای تبلیغ قالیباف و راهاندازی ستادهایش نیز گفته است: «افتخار میکنم که اگر با لباس رسولالله برای کسی تبلیغ میکنم، برای کسی تبلیغ میکنم که تعهد و التزامش را به ولایت فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول ۳۵ سربازی ولایت اثبات کرده است.»
کارنامه کردمیهن را که مرور کنیم مدیریت سه مجموعه بزرگ فرهنگی ایران به نام “موسسه فرهنگی – دینی نورمعرفت” (کرج) و “موسسه فرهنگی – دینی بهشت” (تهران) و “حوزه علمیه امام محمد باقر” (تهران) به چشم می خورد که با استفاده از بودجه های سنگین عمومی به انجام فعالیت های تبلیغی می پردازند.
به این موارد باید اضافه شود که او سازماندهی کننده “هیات الرضا” در کرج و سخنران معروف هیات “سیده زینب” تهران بوده که هر دو، از مکان های معروف تجمع نیروهای بسیج محسوب میشوند.
عکس های مختلف از کردمیهن کنار سرتیپ حسین همدانی سازماندهی کننده متوفای نیروهای اعزامی ایران به سوریه، و نیز در هنگام نظارت بر تمرین جودو در دمشق وجود دارد که این آخری، تحت عنوان “تصاویر تمرین مشترک تیم ملی جودوی سوریه با باشگاه علی حیدر تهران در باشگاه هیات کبوتران حرم رضوی” منتشر شده است.
حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفته بود، این افراد سازماندهی شده آمدند و بیش از ۱۰ سال است که در کرج و تهران و با محورهایی در زمینه امور خیریه و فعالیتهای مذهبی فعالیت دارند. از مسئولان نیز عدهای دانسته و ندانسته از آنها حمایت کردهاند.
این کارنامه سرداری است که مدیریت خود را جهادی می نامد، مدیریتی که یک روز نامش در حمله گازانبری به دانشجویان به صدر اخبار و قعر نظرسنجی های انتخاباتی می آید و فردا روز این نام با ضرب و شتم دستفروشان در شهر می پیچد و دیگر روز در حمله غیرقانونی به سفارت عربستان …
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر