۱۳۹۷ تیر ۶, چهارشنبه

درود به نسل نوین ایران
 دادستان کل کشور شادی نسل نوین ایران را شرم آور دانست 



دادستان کل کشور «فیلم‌های» حضور زنان در ورزشگاه آزادی برای تماشای پخش زنده مسابقه فوتبال ایران و اسپانیا، که به ادعای او «بدون روسری و درحال رقاصی و آوازه‌خوانی هستند»، را «مایه ننگ» خواند
به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمد جعفر منتظری روز یک شنبه سوم تیر گفت که «دشمنان» جمهوری اسلامی « به بهانه‌های مختلف» از جمله «تحت عنوان اینکه فضای شاد باز کنیم و خانواده‌ها فوتبال را ببینند، ضربه خود را می‌زنند».
او مدعی شده است که شماری از زنان در ورزشگاه آزادی «روسری خود را برداشته» و اقدام به «خواندن آواز و رقاصی» کرده‌اند و اتفاقاتی رخ داده که « شرم» دارد بیان کند.
چهارشنبه هفته گذشته پس از کشمکش‌های فراوان و مدتی انتظار، زنان توانستند پخش زنده بازی تیم ملی ایران با اسپانیا را درورزشگاه آزادی تماشا کنند.
این اتفاق انتقاد برخی از رسانه‌های اصولگرا از جمله روزنامه کیهان را به دنبال داشت.
درهمین حال وزارت کشور روز یک شنبه در واکنش به انتقاد روزنامه کیهان اعلام کرد که «تجربه موفق حضور خانواده‌ها در ورزشگاه آزادی حاکی از کارآمدی تصمیم وزارت کشور و استانداری تهران و نمونه‌ای از تلاش موفق برای پاسخگویی به یک مطالبه اجتماعی است».
همچنین عبدالعظیم رضایی، معاون فرماندار تهران، خبر داده‌است که بازی فوتبال ایران و پرتغال در روز دوشنبه در ورزشگاه صد هزار نفری آزادی «با حضور خانواده‌ها» به صورت مستقیم پخش خواهد شد.
پس ازانقلاب ۵۷ ورود زنان به ورزشگاه‌ها برای تماشای مسابقه ممنوع شده است.
ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه‌ها حتی باعث شده که شماری از فدراسیون‌های آسیایی و جهانی از جمله والیبال، به ایران هشدار بدهند که در صورت حذف زنان از ورزشگاه‌ها، ایران با محرومیت مواجه می‌شود.
درهمین حال دربرخی از مسابقات والیبال تعداد محدودی از زنان به صورت گزینش‌شده در ورزشگاه حضور پیدا می‌کنند.
با این حال شماری از کاربران شبکه‌های مجازی خبر داده‌اند که روز یک شنبه شماری از زنان بدون گزینش و فهرست ازپیش تعیین شده، اجازه یافته‌اند برای تماشای بازی والیبال ایران-آلمان وارد ورزشگاه شوند.
طی سال‌های گذشته شماری از کنشگران حقوق زنان، فعالان اجتماعی، ورزشکاران، و دیگر چهره‌ها و نیز گروه‌های مختلفی از شهروندان، برای رفع ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها تلاش کرده‌اند.
درهمین حال شماری از زنان سرشناس ایرانی روز جمعه، اول تیرماه، در نامه‌ای از فدراسیون جهانی فوتبال،‌ فیفا، خواستند که از جمهوری اسلامی «بخواهد به صورت کامل به ممنوعیت حضور زنان در استادیوم پایان دهد».
محمود احمدی نژاد در سال ۸۵ دستور ورود زنان به ورزشگاه‌ها را صادر کرد اما پس از مخالفت مراجع تقلید این دستور اجرا نشد. مقام‌های دولت حسن روحانی نیز وعده داده‌اند که مشکل ورود زنان به ورزشگاه‌ها برای تماشای مسابقات را حل می‌کنند اما تاکنون این وعده اجرا نشده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر