کلمه – گروه سیاسی: خط اقدام علیه امنیت ملی نه در خارج از مرزهای ایران بلکه در مجلس شورای اسلامی و روزنامه کیهان رقم میخورد. دو هفته پس از آنکه روزنامه کیهان در مطلبی نوشت ایران کشتیهای تجاری آمریکا در خلیجفارس را در پاسخ غارت دو میلیارد دلاری توقیف کند، حمید رسایی امروز در مجلس خواستار ایجاد مانع برای تردد آمریکاییها در تنگه هرمز شد.
در پیشنهاد رسایی آمده بود: “دولت میتواند حسب شرایط از طریق ضبط اموال ایالات متحده که از تنگه هرمز عبور میکنند، نسبت به بازپسگیری حقوق ملت ایران اقدام نماید.”
او با اشاره به برداشت دو میلیارد دلار از اموال بلوکه شده ایران توسط آمریکا هم گفت: “اگر قوانین اجرایی شوند، آنان جرأت نمیکنند چنین کاری انجام دهند، تا کی قرار است شعار دهیم، تا کی طرحهای سیاسی ارائه دهیم اما دولت عمل نکند؟ ”
حمید رسایی نماینده دلواپسی که در مجلس آینده حضور ندارد، در نطق خود در مجلس آدرس را در دو جا اشتباه داد. او روی سخن خود را برای کاری که در حیطه اختیارات دولت نیست، سوی آن قرار داد و فریاد آن برآورد که دولت کارشکنی میکند و دوم آن که با فریاد بر سر آمریکا قصد در پاک کردن صورت مسالهای داشت که حداقل باید یک بار از تریبون مجلس از لحاظ دلواپس بودن اعلام میکرد. رسایی با نادیده گرفتن آنچه دولت احمدینژاد در به غارت دادن دو میلیارد دلار پول بیتالمال انجام داده است با فرافکنی دولت ایران و ناوگان آمریکایی را نشانه گرفت.
لغزش عامدانهای که توسط مجید انصاری معاون پارلمانی رییسجمهور تذکر داده شد. او گفت که: “این که دولت میتواند کاری را انجام دهد، احتیاج به قانون ندارد و الان هم میتواند دولت کارهای مختلفی را انجام دهد اما بعضی از امور در حوزه فرماندهی کل قوا و شورای عالی امنیت ملی است. دولت نمی تواند به ارتش و سپاه فرمان دهد که در خلیج فارس علمیات نظامی انجام دهند و این موضوع در حوزه اختیارات فرمانده کل قواست.”
انصاری تاکید کرد که پیشنهاد رسایی “یک پیشنهاد انقلابینماست” پیشنهادی که در دل خود روشن شدن آتش جنگی دیگر را دارد. اما کوچکزاده دیگر نماینده دلواپس که او هم در مجلس دهم رای نیاورد و توسط مردم از مجلس رانده شد، از پیشنهاد رسایی نماینده هممسلک خود سپاسگزاری کرد و نماینده دولت را خطاب قرار داد و گفت: “آقای انصاری شما خودت ظاهرا انقلابی نما هستی؛ آقای انصاری فراموش کرده ای که ۲۰ سال پیش چه حرف هایی می زدی، مدعی خط امام شماها بودید و اکنون پشیمان شده اید.”
کوچکزاده تاکید کرد: “من واقعا از آقای رسایی برای ارائه پیشنهادش تشکر میکنم؛ اگر مجلس میخواهد انقلابی باشد نه دیپلمات باید متناسب با اقدامات کنگره آمریکا اقدام کند.”
او با انتقاد از اظهارات مجید انصاری در جلسه امروز مجلس دستنوشتهای را در صحن پارلمان به دست گرفت که بر روی آن نوشته شده بود “امام خمینی(ره): راهی جز مبارزه نمانده و باید چنگ و دندان ابرقدرتها خصوصا آمریکا را شکست و الزاما یکی از دو راه را انتخاب کرد یا شهادت یا پیروزی که در مکتب ما هر دوی آنها پیروزی است.”
جالب آن که چرخش ناگهانی به امام خمینی و سخنان ایشان فقط در مواقعی است که برای دلواپسان کاربرد سیاسی دارد وگرنه در بقیه موارد آنان همان منتقدان تفکر امام و خانوادهاش هستند که در کانالهای تلگرامی و رسانههای خود آنان را مورد نقد قرار میدهند.
آنجا که دیگران از سخنان امام برای حل مشکلات و تنگناهای جناحی سیاسی فکت تاریخی و عملیاتی میآورند، ناگاه خانواده او از خوارج روزگار میشوند و سخنانش حرفهایی که در زمانه خاص گفته شده است.
مروری بر خط سیر این پیشنهادهای جنگافروزانه بر مدار دلواپسان و پایداریهایی میچرخد که بقای سیاسی خود را در تنشهای سیاسی و منطقهای میبینند. بسته شدن نطفه چنین جریانی هم در اختلافات چپ و راست شکل گرفت. پس چندان بعید نمینمایاند که حیاتشان هم در ناآرامی دنبال کنند.
اما به خطر انداختن امنیت ملی و شعلهور کردن اختلافاتی که نتیجهای جز جنگی دیگر در منطقه آشوبزده ندارد، میتواند چه معنایی داشته باشد. در حالی که چند سال از بحران سوریه و خزان عربی میگذرد و کشورهای منطقه با خطر نفوذ داعش و القاعده به داخل مرزها مواجه هستند، کشاندن کشور به جنگی که جز به خطر انداختن تمامیت ارضی کشور خیانتی بزرگ است.
در این میان سپاه با مانور و آزمایشهای موشکی قدرنمایی میکند که این به تنهایی نشان از صلابت نیروی دفاعی ایران دارد، اما در این میان شیطنت شعارنویسی و انتشار عکسهای آن نیتها را زیر سوال میبرد. اقدام اخیر سپاه، پیشنهاد کیهان برای روشن شدن جنگی دیگر در کشور و تاکید نمایندگان دلواپس مجلس بر قانونی کردن حمله به ناوگان آمریکا در تنگه هرمز نشان از تلاش جنگطلبان وطنی دارد.
پیشنهاد رسایی و تاکیدهای کوچکزاده تحرکات ضد امنیتی تندروها در آخرین روزهای مجلس نهم است که میخواهند از خود به یادگار بگذارند. یادگاری با طعم و جنگ و خیانت.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر