صفحات

۱۳۹۴ دی ۱۰, پنجشنبه

پاسخی به نوشتار آقای یوسفی اشکوری در باره اسلام ستیزی


                           محمد علی مهر آسا
آری ما اسلام ستیزیم

زیرا دین چیزی جز اوهام و مبهمات و خرافات نیست!

اغلب هممیهنان به صراحت و یا با اشاره و ایما از ما می پرسند شما دین ستیزید؟ و یا با طعنه و کنایه ایراد می گیرند و ما را با چنین صفتی خطاب می کنند. این هموطنان چون به دین اعراب ایمان و اعتقاد دارند و حتا به صورت وکیل مدافع توهمات اعراب جلوه گر می شوند، توانا به تحمل و تقبل نوشته های ما نیستند و با نظر کینه و دشمنی به آن می نگرند… اما پاسخ ما به این مقال، آری است و به آن نیز می بالیم.

رهبر جبهه ملی ایران برای رفتن به مجلس آینده ثبت نام کرد


 

داوود هرمیداس باوند، که از او بعنوان رهبر و سخنگوی کنونی جبهه ملی یاد می شود، برای انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی در فرمانداری تهران ثبت نام کرد.

افراط گرایی و کابوس « مشارکت سیاسی زنان »



                                 آزاده دواچی
مدرسه فمینیستی: ثبت نام از کاندیداهای مجلس دهم بالاخره به پایان رسید. آن چیزی که با سال های گذشته متفاوت بود حضور  چشمگیر زنان در شهرهای مختلف برای شرکت در دهمین دوره ی انتخابات مجلس بود. در همین حال «کمپین تغییر چهره مردانه مجلس» که از ماه های گذشته فعالیت خود را برای حمایت از زنان در کاندیداتوری مجلس شروع کرده است،

نامه معاون کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا به سقیر ایران در بلژیک در باره نقض حقوق بشر در ایران


نامه خانم باربارا لوخبیلر، معاون رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا به سفیر ایران در بلژیک، در مورد نقض حقوق بشر در ایران و درخواست رسیدگی به پرونده ۹ تن از فعالان مدنی
باربارا لوخبیلر، معاون رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا
آقای محمود بریمانی، سفیر ایران در بلژیک، پارلمان اروپا و لوکزامبورگ

۱۳۹۴ دی ۹, چهارشنبه

فقط خواستیم به شرایط انحصاری و خفقانی انتخابات اعتراض کنیم



گفتگو با کوروش زعیم

گفتگوگر: روشنک آسترکی ـ برای کيهان لندن

پيشگفتار: دهمین دورهء انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه 94 و همزمان با انتخابات پنجمین دورهء مجلس خبرگان رهبری در ایران برگزار خواهد شد. در روزهای گذشته ثبت نام کاندیدا‌ها آغاز شد و به پايان رسيد؛ کاندیداهایی که باید از سد شورای نگهبان و نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی بگذرند. 

باید بپذیرم که دچار انحطاط اخلاقی شده ایم


                     علی جنتی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،آمار طلاق در کشور را تکان دهنده خواند و گفت که از هر چهار ازدواج یک مورد به طلاق می انجامد و این آمار در مناطقی مانند شمال تهران به یک طلاق از هر دو یا سه ازدواج می رسد .
به گزارش «انتخاب»،علی جنتی سه شنبه در دیدار با هنرمندان و چهره های فرهنگی ،هنری و سیاسی هرمزگان اظهار کرد:یکی از مشکلات فرهنگی کشور که در بخش های مختلف از خانواده تا محیط های اجتماعی و مذهبی و سیاسی نمود پیدا کرده ،تحمل نکردن نظر و سلیقه های مختلف و نداشتن سعه صدر است که به عنوان مثال در خانواده موجب بالا رفتن آمار طلاق شده است.

نامه سرگشاده روزنامه نگاران و فعالان مدنی به رئیس جمهور در دفاع از شهیندخت مولاوردی


               شهیندخت مولاوردی

کلمه – گروه خبر:
 بیش از هزار روزنامه نگار و فعال سیاسی و مدنی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور ضمن دفاع از عملکرد معاونت زنان ریاست جمهوری، خواستار دفاع حسن روحانی از معاونت زنان در برابر حملات اقتدارگرایان شدند.
هفته گذشته هفته نامه یالثارات الحسین در یادداشتی به شهیندخت ملاوردی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری توهین و هتاکی کرده بود.

۱۳۹۴ دی ۸, سه‌شنبه

بابت دریافت 14 هزار یورو رشوه ، اسرائیل نخست وزیر سابق را به 18 ماه زندان محکوم کرد


        اسرائیل با افرادی همچون خاوری چه می کند ؟؟؟

اهود اولمرت نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی اسراییل به ۱۸ ماه حبس محکوم شد.
به گزارش شفقنا به نقل از دی تسایت، دیوان عالی اورشلیم طی اطلاعیه ای اعلام کرد که اولمرت هفتاد ساله به دلیل فساد مالی مجرم شناخته شده و دوران هجده ماهه زندان او از ۱۵ فوریه سال ۲۰۱۶ آغاز خواهد شد و وی در این تاریخ به زندان منتقل می شود. این نخستین بار است که یک نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تحمل زندان محکوم می شود.

آماده همکاری با اندیشمندان برای تشخیض موسیقی حلال از حرام هستیم



                          محسن اراکی

به گزارش مهر، آخوند محسن اراکی دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در مراسم اختتامیه جشنواره بین المللی موسیقی «پیامبر مهربانی» که دوشنبه شب هفتم دی ماه در تالار شهید آوینی فرهنگسرای بهمن تهران برگزار شد گفت: اینکه می گوییم موسیقی حلال و حرام داریم نشان دهنده دقت فقه اسلامی و ظرافت های فقهی است که باید در شکل درست آن کارهای بیشتری روی آن انجام داد. 

جداسازی جنسیتی و نادیده گرفتن ضرورت همراهی زن و مرد

·     


                           دکتر سیمین کاظمی

هیاهو و داد و فریاد و صدای اعتراض از واگن مردان که در مجاورت واگن زنان است شنیده می شود، مسافران مرد مانع سوار شدن مسافران جدید می شوند. مردی در آن میان اصرار دارد که سوار شود ولی مردان داخل واگن اجازه نمی دهند و به او می گویند با قطار بعدی بیا، اینجا دیگه جا نیست…

۱۳۹۴ دی ۷, دوشنبه

فحاشی و توهین به دولت جرم نیست



خبرگزاری درنا : 


کار از هتاکی و تخریب گذشت و به فحاشی رسید تا قومی که علی الظاهر ادبیات روزمره شان مکالمه رکیک است اینبار زبانشان را به قلمشان گره بزنند و مکنونات دهانشان را روی ورق کاغذ کیلویی هزار و خرده ای تومان بریزند.
عده ای مقسم بهشت و جهنم، معیار دینداری و دین نداری و متر ارزشمداری شده اند. این جماعت به محض اینکه قدرت سیاسی را از کف به در می کنند یادشان می افتد دین هم مقوله ای مهم است پس فریاد وااسلاما سر می دهند و با ادبیات مختص خودشان به دولت حاکم می تازند.

اسمشان « خون خواه حسین » است ، اما بویی از مرام و مسلک او نبرده اند



            شهیندخت مولاوردی


کلمه – گروه خبر: معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در واکنش به مطلب توهین آمیز هفته‌نامه «یالثارات» – ارگان انصار حزب‌الله – نوشت: در دفاع از حیثیت یک انسان در وهله اول و سپس حیثیت زنان سرزمینم و نیز جایگاه حقوقی و حقیقی خود حق پیگیری و شکایت از این نشریه را بر خود محفوظ داشته و تا حصول نتیجه نهایی از مراجع قضایی و نظارتی از پای نخواهم نشست.

باید از دیوار شکسته و زن سلیطه ترسید


             در پاسخ به شهیندخت مولاوردی


در پی انتشار مطلب"یالثارات" - ارگان انصار حزب‌الله - و پاسخ وی به این مطلب در کانال رسمی تلگرامی‌اش، نشریه "یالثاراتی علیه "شهیندخت مولاوردی" معاون رییس‌جمهور در امور زنان در هفته‌نامه " نیز جوابیه‌ای با امضای دبیر سیاسی هفته‌نامه منتشر کرد.

84 درصد ترور و خشونت در جهان اسلام صورت می گیرد


                   
                             حسن روحانی      
دویچه وله - رئیس جمهور ایران گفت، ۸۴ درصد خشونت، ترور و آدم‌کشی در دنیای اسلام رخ می‌دهد. روحانی خواستار ایستادگی در برابر "خشونت فکری و گفتمانی" و کسانی شد که "اسلام را دین کشتار، خشونت، شلاق، اجحاف و ظلم" معرفی می‌کنند.

" رهبر " یا شورای رهبری!؟ نظام همان نظام ولی فقیه است


                               پرویز دستمالچی



قانون “الهی” را چه یک نفر بر ملت تحمیل کند و چه تحمیل کنندگان یک شورای سه نفره (بنابر قانون) باشند، آش همان خواهد بود و کاسه همان: بی حقوقی کامل ملت و انحصار تامگرایانه قدرت در دست نمایندگان خود خوانده “الله”، یعنی فقها و مجتهدان و پیروان مکلای آنها. تنها اتفاقی که خواهد افتاد، تقسیم “منصفانه” تر قدرت در میان فقهاست …
قانون اساسی سال ۱۳۵۸ وسیله “شورای بازنگری قانون اساسی منصوب از سوی امام امت و مقام معظم ولایت فقیه حضرت آیت الله العظمی امام خمینی قدس سره تصویب و طبق اعلام شورای نگهبان در همه پرسی مورخ ۶/۵/۱۳۶۸ به قبول و تائید ملت عزیز ایران رسیده و برابر اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی طی نامه شماره … جهت اجراء ابلاغ میگردد”(رئیس هیئت دولت ج.ا.ا. – میر حسین موسوی).*

۱۳۹۴ دی ۶, یکشنبه

انقلاب اسلامی و گریز از آزادی

   
                    فیروز نجومی


محرومیت از آزادی برای ما ایرانیان به یک بیماری علاج ناپذیر تبدیل شده است.
دردی شده است که درمانی تاکنون برای آن نیافته ایم. از کمبود آن رنج بسیار میکشیم، اما، زندگی را به پیش میبریم. بیماری محرومیت از آزادی، مثل سرطان کشنده نیست. از درون منفجر نمیشود که زندگی را متلاشی و نابود سازد. از آن نوع بیماری ها ست که با آن خو میگیریم. نا آزادی به امری عادی تبدیل میشود.

فقط هوا آلوده نیست ، همه آلوده ایم

                               
        غلامرضا کمالی پناه

روزنامه ابتکار

هوای تهران سالهاست که آلوده است و هربار که به حد بحران می رسد فقط مدارس را تعطیل می کنند. شاید این هم دعای دانش آموزان و غالب معلمان است که این آلودگی در این فصل چنان بالا می گیرد که راهی برای رهایی از تکالیف سخت مدرسه پیدا شود. به هرحال به گفته یکی از رانندگان تاکسی گویی سقف تهران را ایزوگام کرده اند که نه از زمین دعایی به آسمان می رسد و نه از آسمان برکتی به شهر تهران نازل می شود.

خس و خاشاکهای سبز، برای انتقام گیری خیز برداشته اند




                         خیزش خس و خاشاک ها


مهدی کروبی: «آنها مدعی هستند که جنبش را مهار کرده‌اند. اگر اینچنین است، پس چرا هر روز از فتنه سخن می گویید. اگر فتنه مرده است! پس چرا پشت سر مرده صحبت می‌کنید! و از کوچک‌ترین حرکت ها بیم دارید و نگرانید؟! اگر فتنه مرده است پس چرا بگیر و ببندهای‌تان تمامی ندارد؟ حرکت قانونی و حق‌طلبانه مردم ادامه دارد و شماها با این بگیر و ببندها و انواع و اقسام تبلیغات علیه حرکت اصلاحی مردم، نمی‌توانید جلوی این حرکت را بگیرید و حرکت اصلاحی مردم تا رسیدن به نتیجه ادامه خواهد داشت.»

فقر، نابرابری و دیکتاتوری ، سه دشمن امروز جامعه ایران



               علی بردبار

کلمه 

در مطالعات علمی در باب توسعه سه مفهوم دمکراسی، رفاه و برابری رابطه معناداری با هم دارند، همچنان‌که دیکتاتوری فقر و نابرابری نیز همبستگی یاد شده را در جوامع مختلف نشان می‌دهند. مطالعاتی که در حوزه علوم سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و مطالعات میان‌رشته‌ای انجام شده و می‌شود و به علاوه پژوهش‌هایی که از جانب محققان منفرد، مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاهی و حتی نهادهای رسمی بین‌المللی انجام شده به خوبی بیانگر رابطه معنادار میان مؤلفه‌های سه گانه یاد شده در بالاست.

۱۳۹۴ دی ۵, شنبه

تقابل جدی سپاه با مشتی خس و خاشاک در انتخابات پیش رو



کلمه – گروه خبر: فرمانده سابق سپاه  برای حضور فقها در مجلس خبرگان رهبری شرط گذاشت.
پس از احمد جنتی که در نماز جمعه گفت بسیاری از ۸۰۰ کاندیدای انتخابات خبرگان بلد نیستند کتاب عربی را از رو بخوانند و مجتهد نیستند، سردار رحیم صفوی هم گفته است کسانی باید به مجلس خبرگان بروند که در فتنه‌ها امتحان پس داده باشند.

تاملی در معنا و مفهوم « اسلام ستیزی »

                              حسن یوسفی اشکوری
گویا نیوز
گاه در استفاده از اصطلاح اسلام ستیزی در محاورات عمومی ما افراط می شود و در واقع نباید در استعمال این عنوان در هر موردی گشاده دست بود. بی تردید گفتارها و نوشتارهای زیادی را می توان نشان داد که علی قدر مراتبهم مصداق اسلام ستیزند (چرا که اینان به شهادت آثارشان جز هوچی گری و مار و مار کردن و منکوب کردن هدفی ندارند) اما نباید هر نقدی (ولو رادیکال و بنیاد برانداز) را اسلام ستیزی دانست. 

۱۳۹۴ دی ۴, جمعه

ابراز نگرانی رئیس خبرگان از میزان ثبت نام ها برای مجلس خبرگان


رادیو فردا

رئیس مجلس خبرگان رهبری، با انتقاد از ثبت نام ۸۰۰ کاندیدا برای ۸۸ کرسی مجلس خبرگان، از حمله ثبت‌نام برخی از «زنان بدحجاب»، تأکید کرده است که «اهداف دیگری پشت پرده این نام‌نویسی‌هاست».در اظهارات محمد یزدی که روز پنج‌شنبه سوم دی، در خبرگزاری‌های مهر، فارس و تسنیم بازتاب داشته، او با اشاره به نام‌نویسی تعدادی از زنان «با شرایط نامناسب»، از ثبت‌نام کسانی که به گفته او «هیچ تناسبی» با مجلس خبرگان رهبری ندارند، انتقاد کرد.

حکومت روحانیون در دست سپاه


             تقی رحمانی


جمهوری اسلامی، به تعبیر مهندس سحابی، برای قشر روحانی حق ویژه قائل شد؛ عمل و کرداری که با رویه انبیا فرق داشت چرا که انبیا هیچ قشری را حکومت ندادند.
با این حال نماینده ولی فقیه در سپاه در مصاحبه با افکار نیوز که سایت فارس هم آن را باز نشر داده اعلام می کند که سپاه معین وزارت اطلاعات و معین ارتش و معین نیروی انتظامی و معین فرهنگ کشور است. در عین حال همین سپاه، همه امکانات لازم برای حراست از انقلاب را در اختیار دارد چرا که وظیفه سپاه حراست از انقلاب است.این سخنان آقای سعیدی بس تامل بر انگیز است.

انتخابات مردانه و حق خواهی زنان پس از سی و هشت سال




جمعه, دسامبر 18, 2015 - 10:12
·        رضوان مقدمم
راه‌اندازی کمپین «تغییر چهره مردانه مجلس» توسط گروه هایی از فعالان حقوق زنان در آستانه انتخابات، موضوعی است که از یک سو اظهار نظرها و اختلاف نظرهای بسیاری را بین فعالان سیاسی و مدنی و حتا برخی از فعالان حقوق زنان برانگیخته است؛ و از دیگر سو نیز بخش اقتدارگرای حکومت برانگیخته شده تا پیشاپیش، فضا را مشتنج کرده و از هر گونه اقدام عملی در جهت گسترش کمپین و حضور زنان در مجلس، پیشگیری کند.

محمد اولیایی فرد برنده جایزه مرکز بین لمللی حقوق بشر شد



اخبار صدای امریکا

محمد اولیایی‌فرد، حقوقدان ایرانی برنده جایزه مرکز بین المللی حقوق بشر در کانادا شد.
مرکز بین المللی حقوق بشر در کانادا همه ساله به مناسب روز جهانی حقوق بشر از فعالان حقوق بشر در خاورمیانه تقدیر می‌کند.

رویای جامعه بدون خشونت


                              کامیار بهرنگ

کامیار بهرنگ – دوم اکتبر همزمان با زادروز ماهاتما گاندی از سوی سازمان ملل متحد به عنوان روز جهانی بدون خشونت نام‌گذاری شده است.
به احترام میراث ماهاتما گاندی سالروز تولد او روز جهانی بدون خشونت نام‌گذاری شده است
 از سال ۲۰۰۷ مجمع عمومی سازمان ملل متحد این روز را به منظور ترویج فلسفه بدون خشونت و به احترام رهبر استقلال هندوستان به تصویب رساند. آناند شارما وزیر امورخارجه وقت هندوستان در جلسه‌ای که این پیشنهاد را به تصویب رساند از ماهاتما گاندی نقل کرد: «عدم خشونت بزرگترین سلاحی است که در اختیار انسان قرار گرفته است. تواناتر و قدرتمند‌تر از تمام سلاح‌هایی که با نبوغ انسان ابداع شده است».

۱۳۹۴ دی ۲, چهارشنبه

اینکه بگوئیم رهبر مسئولیت داشته باشد اما نظارت بر او نباشد، نه عقلی است نه اسلامی


                  علی مطهری


علی مطهری در مورد وظایف مجلس خبرگان رهبری معتقد است از قانون اساسی به صراحت فهمیده می‌شود خبرگان وظیفه نظارت بر رهبری و زیر مجموعه نهاد رهبری را دارد و این وظیفه این نهاد است. در قانون اساسی یک وظیفه خبرگان این است که بقای شرایط رهبری را در شخص رهبری رصد کند و این بدون نظارت امکان پذیر نیست قطعا خبرگان باید این کار را انجام دهد و بر نهادهای زیر مجموعه رهبری هم نظارت کند اینکه بگوییم فردی مسئولیت داشته باشد و نظارت روی وی نباشد نه از نظر عقلی درست است نه از نظر اسلامی.

نظام استبداد دینی زیر بار اصلاحات نمی رود


                              فرشته قاضی
روز
ابوالفضل قدیانی می گوید اگر اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو دیدند انتخابات آزاد نیست و کاندیداها مورد تهاجم شورای نگهبان قرار گرفته و تیغ استصواب همه را قلع و قمع کرده و مجلس رقابتی نیست، باید یک صدا اعلام کنند انتخابات آزاد نیست و انتخابات را تحریم کنند. 

دنبال چه هستیم ؟



                                        احمد فعال

وقتی بازگرداندن دین از صحنه زندگی اجتماعی و از سیاست نه ممکن است و نه مفید، جز ایجاد رابطه قهر با چنین جامعه‌ای چه راهی باز می‌ماند؟ اگر واقعاً نگرانی ما در ‌دین‌ستیزی، مسئله حقوق و آزادی انسان و جامعه است، آیا راه حل این نیست که ضمن همدلی با روشنفکران و روشن‌اندیشان دینی، به آنها کمک کنیم که در اهدف حقوقمدارنه خود موفق شوند؟ 

۱۳۹۴ دی ۱, سه‌شنبه

جلوی دزدی ها را نمی گیرند ، به جوانها بند کرده اند



                           زهره نقیبی

کلمه
توقف ماشین مسافربر از سوی ماموران موتوری در شلوغی خیابان‌های تهران توجه‌ها را به خود جلب می کند. مرد موتور سوار دستور ایست می‌دهد، ماموران زن گشت ارشادی می‌رسند و دختری را از صندلی عقب ماشین پیاده می‌کنند. اعتراض و توضیح دختر بی‌فایده است؛ او را به سمت ون‌های گشت ارشاد می‌برند.
این تصویری آشنا برای شهروندان از فعالیت گشت‌های ارشاد است که در قاب خاطرات تهرانی‌ها تکراری شده اما خیال کهنه شدن ندارد.

عکس های ماندگار برای ثبت در تاریخ




            لوح تقدیر، با نقشی از خریّت ما ایرانیان به خاوری اهداء شد 
   تا کی باید این خریّت را کش بدهیم ، مگررهبر نفرموده اند که چنین کاری را نکنید ؟
برخی عکس ها؛ واقعا یادگاری است. حتی اگر دردآور باشد. هم برای مردم که به یاد می آورند و هم برای آنها که دوباره 
سوژه روز می شوند!
این عکس مربوط به لوح تقدیر از محمود رضا خاوری مدیرعامل بسیجی وقت بانک ملی در زمان احمدی نژاد است که با 3 میلیارد دلار از ایران گریخت و رفت کانادا. آنکه تقدیر نامه را میدهد سرلشگر عزیز جعفری فرمانده کل سپاه است و آن که وسط آندو ایستاده سردار قاسمی فرمانده وقت قرارگاه خاتم الانبیا یا ستاد اقتصادی سپاه است که در کابینه احمدی نژاد وزیر نفت شد و گفته می شود یک حساب محرمانه در برزیل دارد که حکومت میداند اما صدایش را در نمی آورد تا بالاخره یکطوری سر و ته ماجرا را هم بیآورند. در صف ایستاده ها، قائم مقام فرمانده سپاه قدس سردار "همدانی" ایستاده که اخیرا در سوریه اتومبیلش دچار حادثه و واژگون شد و کشته شد اما خبرش بعنوان شهادت به دست داعش منتشر شد.

احمدی نژاد : اینها مشتی خس و خاشاکند !


                     اینبار مردم باید نشان دهند ، که چه کسانی خس و خاشاکند !


دروغی به نام « اصل دوازده »


                                    مجتبی واحدی

آنچه بهانه نگارش این یادداشت شد فضای خبری در جمهوری اسلامی به خاطر جنایت علیه شیعیان در کشورهای آذربایجان، پاکستان و نیجریه است که البته رسانه‌های بزرگ جهانی ترجیح داده‌اند از اهمیت آن بکاهند. اما آیا همه داستان همین است؟ آیا این اولین بار است که شیعیان در برخی کشورهای جهان مورد ظلم واقع می‌شوند؟ 

در اصل دوازدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی آمده است : "دین رسمی ایران ، اسلام و مذهب جعفری اثنی عشری است و این اصل الی الابد غیرقابل تغییراست و مذاهب دیگر اسلامی اعم از حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی دارای احترام کامل می باشند و پیروان این مذاهب در انجام مراسم مذهبی ، طبق فقه خودشان آزادند و در تعلیم و تربیت دینی و احوال شخصیه (ازدواج ، طلاق ، ارث و وصیت ) و دعاوی مربوط به آن در دادگاه ها رسمیت دارند و در هر منطقه ای که پیروان هر یک از این مذاهب اکثریت داشته باشند، مقررات محلی در حدود اختیارات شوراها برطبق آن مذهب خواهد بود، با حفظ حقوق پیروان سایر مذاهب." 

نگاه کردن به عکس کودکی زن نامحرم جایز نیست


 دیگر بان

موسی شبیری زنجانی از مراجع تقلید شیعه با صدور فتوایی نگاه کردن به عکس کودکی زنان نامحرم برای مردان را «جایز» ندانست.

آقای شبیری زنجانی این فتوا را در پارسخ به پرسشی مبنی بر اینکه «آیا نگاه کردن به عکس کودکیِ زن نامحرم جایز است؟» صادر کرده است.

در این فتوا به صراحت آمده اگر «عکس کودکی با تصویر فعلی او {زن} شباهت بسیار دارد به طوری که دیدن آن باعث تصور چهره فعلیِ وی می‌شود، جایز نیست.»
در این فتوا همچنین اضافه شده اگر تماشای عکس کودکی زنان نامحرم «باعث تحریک شهوت نشود و مفسده دیگری هم نداشته باشد، اشکال ندارد.»