اعتراض علیه فعالیتهای «مرکز اسلامی هامبورگ»؛ بازوی صدور انقلاب اسلامی و تروریسم در غرب
آزاده کریمی، علی اشتیاق - کیهان لندن
روز یکشنبه سوم اکتبر ۲۰۲۱ همزمان با روز «درهای باز مسجد» در آلمان، جمعی از ایرانیان مهاجر و پناهنده در برابر «مرکز اسلامی هامبورگ» که به «مسجد آبی» مشهور است، اقدام به تجمع اعتراضی و برگزاری نمایشگاه پرترهی صدها تن از کُشتهشدگان و قربانیان نظام جمهوری اسلامی کردند.
در این مراسم همچنین به یاد کُشتهشدگان ۴۳ سال حکومت اسلامی در ایران، موسیقی نواخته شد.معترضان «مرکز اسلامی هامبورگ» را که در طول سالهای پس از انقلاب توسط محمد بهشتی و محمد خاتمی مدیریت میشد، پایگاه نظام برای صدور انقلاب اسلامی و شیعهگری و تروریسم به اروپا، تبلیغات ضدیهود، و حمایت از گروههای تروریستی چون حزبالله لبنان میدانند و خواستار بسته شدن این مرکز و پایان فعالیتهای آن در آلمان هستند.
برگزارکنندگان این تجمع اعتراضی میگویند، مدیریت این مرکز با سیاست مبتنی بر فریبکاری و دغلکاری درهای این مرکز را با شعار «گفتگو» به روی مردم باز کرده و با غذاهای ایرانی از آنان پذیرایی میکند. حال آنکه اگر مردم آلمان بخواهند از واقعیت این رژیم باخبر شوند، باید از نمایشگاه صدها کُشتهای بازدید کنند که ناعادلانه و غیرانسانی تنها به دلیل دگراندیشی و مخالفت با نظام جان خود را از دست دادهاند.
معترضان میگویند «مرکز اسلامی هامبورگ» زیر نفوذ علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی است و از سوی انجمن اسلامی هامبورگ و با پول مالیات مردم این کشور، تأمین میشود و تا یکسال آینده نیز این قرارداد حمایتی ادامه خواهد داشت.
«مرکز اسلامی هامبورگ» را محمدهادی مفتح فرزند محمد مفتح از انقلابیون و بنیانگذار «جامعه روحانیت مبارز تهران» مدیریت میکند که در اوایل انقلاب توسط گروه فرقان کُشته شد و یک خیابان را در تهران به اسم او نامگذاری کردهاند. بسیاری از منتقدان این مرکز میگویند، به دلیل مخالفتشان با این «مرکز اسلامی» به اشکال متعدد تهدید به مرگ شدهاند تا مجبور به سکوت شوند.
اداره امنیت داخلی هامبورگ نیز چندی پیش اعلام کرد به اسنادی دست پیدا کرده که تأیید میکند مرکز اسلامی هامبورگ وابسته به رژیم ایران است و یکی از مهمترین نهادهای تبلیغاتی این رژیم در اروپا به شمار میرود.
با آرش همپای فعال مدنی و از مخالفان ادامهی فعالیتهای تبلیغی و تخریبی «مرکز اسلامی هامبورگ» و از شرکتکنندگان این تظاهرات گفتگو کردیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر