صفحات

۱۳۹۶ خرداد ۱۰, چهارشنبه

آراء سیاه و چهارشنبه های سفید 
بین عمامه سیاه و سفید فرقی نیست


سایت الف
محسن مهدیان
اخیرا برخی تحرکات در شبکه های مجازی با عنوان آزادی یواشکی راه افتاده و به خیالشان نتایج روز شنبه مقدمه ساختارشکنی و پرده دری است.این کارها که روشن است فراتر از چند خبر ساده و زودگذر نیست. ولی حرف مهمتری وجود دارد. 

امیر تتلو : گوشت نذری انتخابات 96

مسعود نقره کار
• کیست و چه کرده است این جوانِ هنرمندِ"ریتم اند بلوز" خوانِ سراپا خالکوبی شده و جاهل مسلک که ابتدا لِه اش می کنند و بعد رای اش را اصولگرایان روی چشم می گذارند و اصلاح طلبانِ حکومتی هم برای منکوب کردن مخالفان حکومت اسلامی از جمع زدن ِرای او به رای خود اباء نمی کنند.
" انتخابات" تمام شد:
اصلاح طلبان حکومتی



                                                    اصلاح طلبان سکولار 


16.5 میلیون مشعل دمکراسی خواهی را در دست گرفتند

2

پاسخی به ادعاهای محسن آرمین،
بازجو و شکنجه گر سابق و « اصلاح طلب» کنونی


ایرج مصداقی
هفته‌ی گذشته مقاله‌ی «سو‌ءاستفاده از نام و یاد جاودانه‌ها ممنوع (به یاد حسن جهان آرا)» به قلم من انتشار یافت.
در این مقاله یک بار دیگر به رنجی که مادر جهان‌آرا کشیده بود اشاره کردم. همچنین روی این مسئله تأکید کردم که مادر تا دم مرگ از محل دفن جگرگوشه‌اش که دانشجوی رشته‌ی پزشکی بود خبر نداشت. و در همان مقاله اشاره کردم که خانواده‌ی محسن آرمین نیز از محل دفن فرزندشان محمود که توسط برادرش محسن شکنجه شده بود، خبر ندارد.
هفت کلمه دو اشتباه

   
 اصلاح طلبان سکولار حساب خود را از اصلاح طلبان حکومتی جدا کرده اعلام می کنند! 

۱۳۹۶ خرداد ۹, سه‌شنبه

چرا ایران قادر نیست از پیروزی های میدانیش بهره برداری کند ؟


رامین کامران

این مقاله دنبالۀ منطقی مطلبی است که در بارۀ شکستهای پیاپی آمریکا از جمهوری اسلامی نوشته بودم. در اینجا سؤال اصلی از این قرار است: چرا جمهوری اسلامی قادر نیست از شکستهایی که در میدان مبارزه به آمریکا وارد میکند بهره برداری بکند و تقویت موضع خویش در میدان مبارزۀ نظامی و شبه نظامی را به قدرت دیپلماتیک در سطح منطقه و بخصوص جهان، تبدیل نماید. 

صادق لاریجانی:
شما چه کاره اید که « حصر» را بشکنید ؟

شرق:
از اتاق‌های فکر آنان خبر می‌رًسد که می‌گویند تا التهابات انتخاباتی باقی است و فضا داغ است، باقی منویات خود را دنبال کنیم و سخنان خود را به کرسی بنشانیم. بنده از چنین فضایی بوی فتنه استشمام می‌کنم. در سال ۸۸ نیز برخی تلاش داشتند با فشارهای پوپولیستی در مقابل نهادهای قانونی بایستند، اما از مردم سیلی محکمی خوردند». 
چرا بر سر« حلال بودن رای » اصرار دارند ؟

بابک داد
اصرار بیش از حد اصولگراها بر حلال بودن رأی ابراهیم رئیسی، آدم را فکری می‌کند که نکند خدای نکرده خبرهایی باشد! پناه بر خدا! راستش این همه اصرارشان، یادآور حکایتی است که از گفتنش شرم دارم.

حبیب اله آشوری و « جنگ عمامه »


حسن یوسفی‌اشکوری
نمی‌دانم چه رخ داده که این روزها بار دیگر برخی در ایران نبش قبر کرده و دوباره در باره مرحوم حبیب‌الله آشوری (نویسنده کتاب توحید) سخن گفته و عملا با اتهام‌زنی در مقام تحریف حقایق و تخریب شخصیت آن مرحوم برآمده‌اند.
هیلا صدیقی
ناز بانوی سرزمین ما !


حرام چیست ؟ حرامی کیست ؟
سوآلاتی در استقبال از اظهارات آقای موحدی کرمانی


کلمه-گروه سیاسی

پس از افاضات غریب – هرچند به نظر خودشان «طبیعی» – جناب موحدی کرمانی، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز، درباره‌ی «تخلف» ۶ میلیونی در انتخابات، ایشان در ابراز نظری جدید و جالب‌توجه «رأی حرام» را تعریف فرموده‌اند:
«اگر در سبد رأی یک کاندیدا آراء واقعی او ریخته شود، این آراء پاک و حلال است و اگر آراء دیگری به‌اشتباه یا عمد در سبدش ریخته شود، این آراء پلید و حرام است.»
تفاوت آری ، تقابل نه !

بهزاد کریمی
دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی پایان گرفت و حسن روحانی برای چهار سال دیگر با رایی بیشتر از دوره قبل بر جای خود باقی ماند. این، حاصل خیزی بود سنجیده از سوی جامعه مدنی و بهره‌گیری ملی آن از یک فرصت استثنایی انتخاباتی. 

۱۳۹۶ خرداد ۸, دوشنبه

تهدید صادق لاریجانی نقش برآب است اگر........


ف. م. سخن 
صادق لاريجانى از موضع رييس قوه ى قضاييه زبان به تهديد رييس قوه ى مجريه گشود. او گفت:
 «...از اتاق‌های فکر [يك عده] خبر می‌رسد که می‌گویند «تا التهابات انتخاباتی باقی است و فضا داغ است، باقی منویات خود را دنبال کنیم و سخنان خود را به کرسی بنشانیم». بنده از چنین فضایی بوی فتنه استشمام می‌کنم...».

جواد لاریجانی خودش هم می داند بی ربط می گوید!


محمدجواد اکبرین

روز ۲۵خرداد ۸۸ استاد شجریان در نامه‌ای به صدا و سیما اعلام کرد که شرعا و قانونا حق ندارد بدون اجازه‌ی او آثارش را پخش کند به ویژه آثاری که در سال ۵۷ خوانده شده. این نامه واکنش به پخش آثاری بود که استاد آن سالها برای مردم خوانده بود و حالا می‌دید همان مردم «خس و خاشاک» شده‌اند و آن آثار روی تصاویرِ سرکوب اعتراضاتِ این خس و خاشاک پخش می‌شود.
                     مجمع ملی اصلاح طلبان سکولار ایران
< جدایی دین از حکومت >
تنها تجربه تاریخی که در عمل نشان داده است که بوسیله آن می توان دست چنین  جانورانی را ازحیات اجتماعی و اقتصادی جامعه کوتاه کرد، سکولاردموکراسی است!  



پنج نکته در مورد انتخابات زرد و نتایج آن

مزدک لیماکشی
قبل از انتخابات نوشته ای در فسبوک زیر عنوان چهار نکته داشتم و اکنون پس از انتخابات توجه شما را به پنج نکته جلب می کنم.۱٫هدف بخش بزرگی ازمردم در این انتخابات به شکست کشاندن نیروهای مرتجع، محافظه کار و افراطی بود و خوشبختانه این هدف بر آورده شده است.بخشی از مردم دست رد به رئیسی زدند با آن که او وعده سه برابر شدن یارانه ها را داده بود. 
رئیسی ضمن حمله به سران جنبش سبز،
انتخابات را مهندسی شده و تقلبی قلمداد کرد


اکبر گنجی
ابراهیم رئیسی در ۷ خرداد ۱۳۹۶ در جمع طرفداران خود گفت :
"ما قانون مدار هستیم و نیروهای انقلابی بر خلاف فتنه گران پایبند به قانون هستند اما تخلفات در این رابطه بی سابقه است. به دوستان عرض کردم و خودشان هم می‌ دانند ما پایبند به انقلاب هستیم و کار را از مسیر قانون دنبال می‌ کنیم اما اگر مردم احساس کنند این تخلفات مهندسی شده و سازمان دهی شده بررسی نشود اعتماد مردم آسیب می‌بیند و این آسیب دیدن خسارت بزرگی برای کشور است...اکنون نظر شورای نگهبان را نظر نهایی می‌ دانیم و درخواست خودمان را مطرح کرده‌ایم و قانونمند کار را پیگیری می‌ کنیم".

۱۳۹۶ خرداد ۷, یکشنبه

مغز متفکر اقتصادی « سپاه پاسداران » بازداشت شد



آمد نیوز
سردار «مسعود مهردادی» مغز متفکر اقتصادی سپاه پاسداران، به دلیل مشارکت در اختلاس ۱۳۰۰۰ میلیارد تومانی بازداشت شده است.


انتقاد تند نماینده جبهه پایداری از روحانی بخاطر دفاع از ربنای شجریان

محمد جواد ابطحی

نماینده پایداری در تذکری به رئیس جمهور در مورد تلاش دولت برای پخش مجدد ربنای استاد شجریان از صدا و سیما، گفت:آقای معلوم الحالی در سال 88 تقاضا کرده است که صدایش در صدا و سیما پخش نشود،‌خودش تقاضا کند که دوباره پخش شود.

سواستفاده از نام و یاد جاودانه ها ممنوع  
( به یاد حسن جهان آرا )


ایرج مصداقی
هفت سال پیش راجع به حسن جهان آرا مقاله زیر را نوشتم، اما «اصلاح‌طلب»‌های حکومتی و آن‌هایی که در دل در گرو «دوران طلایی امام» داشتند به روی مبارک‌شان نیاوردند. آن موقع هنوز مادر حسن زنده بود و از محل دفن فرزندش اطلاعی نداشت که هیچ، حق سوگواری هم برای او نداشت.
نامه سرگشاده به حسین شریعتمداری :

تو محبوبترین فرد برای صهیونیستها و منفورترین برای ایرانیان هستی


محمد حسین فرح بخش

محمدحسین فرح‌بخش کارگردان سینما در نامه‌ای به حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، در پاسخ به اتهام‌زنی‌های وی نوشت:
آقای شریعتمداری
خدا رحمت کند، پدر مرحومم حاج محمد فرح‌بخش از پیرغلامان مخلص اهل بیت (ع) همیشه مرا نصیحت می‌کرد با مردم مدارا کن اما در برابر زورگویان، ستم‌کاران و یاوه گویان جا خالی نده و خاموش نباش.



آیا تهران نفس می کشد ؟


تقی رحمانی


پوپولیسم ایرانی محصول مقابل مدل رشد ناموزون رانتی-نفتی حکومت خودی است. تهران و ایران افسرده در این دور باطل میان مدل پوپولیسم احمدی نژاد و رشد ناموزون این قرار گرفته آیا راه نجاتی است ؟شاید باشد تا به داستان خودکشی نهنگ ها نرسیم. این مقاله به این مهم می پردازد

۱۳۹۶ خرداد ۶, شنبه

زمان آن فرارسیده است تا :
 دیانتی را که به آسانی می تواند حیات انسانها را در چنگال  چنین جانورانی که آرا ء به خود را « حلال » و آراء به دیگران را « حرام » بشمار می آورند را، مورد ارزیابی و بررسی قرار داد !


حرام خواران ادعای رای « حلال » دارند!



علیرضا کفایی
کلمه
تحلیل گروههایی از اصولگرایان پیرامون انتخابات ریاست جمهوری که بیشتر از خانه تئاتر جمنا یی ها بیرون می آید به کارتون های سرگرم کننده برای کودکان می ماند تا تحلیل.
شایسته است که بزرگان اصولگرا دقت کنند و با ورود به میدان، از کیان حزبی و سیاسی خود دفاع نمایند که اگر وضعیت به همین منوال و در دست عده ای که کودکانه می اندیشند و برای بازار گرمی و خود ارضایی جناحی خود و سرگرم کردن حامیان بر همین سبیل ادامه دهند، 
انتخابات و نیروی براندازندانه "  کفر "



فیروز نجومی
آری، مردم بخت برگشته کشورما دلشان را خوش کرده اند که آنها نیز "انتخابات" دارند. به نامزدهایی که بزرگترها، عالمان و فقها، آنها که همه چیزدانند، برای آنها برگزیده اند رای میدهند و انگشت شان را مرکبی میکنند. رای دهنده اگر هم بداند رای ای که میدهد، تایید رای همین همه چیزدانها ست، 

نقش تئوری توطئه و خوش خیالی درانتخابات ریاست جمهوری!


حمید آقایی
سیاست و سیاست ورزی در تاریخ مدرن ایران همواره به تئوری های توطئه و یا خوش خیالی آغشته بوده استاین آغشتگی در انتخابات اخیر ریاست دولت در جمهوری اسلامی و در فضای سیاسی پر التهاب چند هفته قبل از انتخابات بخوبی مشاهده می شد

۱۳۹۶ خرداد ۵, جمعه

تحریم بدون براندازی ؟



رامین کامران

مثبت ترین نکتهُ انتخابات اخیر اسلامی، رواج قابل توجه گفتار خواستار تحریم بود.اصلاح طلبی که از خاتمی به این طرف، برنامه و هدف و دستاورد اصلیش، شرکت در انتخابات بوده، به مرور و متأسفانه بسیار کندتر از آنچه که باید، فرسوده شده و این بار گفتاری که تحریم را توصیه میکند، دارد به همان مقامی بازمیگردد که از ابتدای انقلاب داشت و میرود که دوباره گفتار مسلط بشود.

درخواست دوم از روحانی
آزادی هر چه سریعتر محصوران از بند

ف.م. سخن
در مطلب پيشين، درخواست اول مان را از آقاى حسن روحانى مطرح كرديم: 

حجت الاسلام پورمحمدى، قاتل صدها زندانى سياسى در سال ٦٧ را از كابينه مرخص كنيد.

اكنون دومين درخواست منطقى و قابل اجراى خودمان در كوتاه مدت را مطرح مى كنيم:

براى آزادى محصوران اقدام كنيد.

سرزنش و نکوهش مردم ، بیهوده است


پایا راستگونیا

یکی از ساده ترین و سهل الوصول ترین و به همان اندازه بی ثمرترین و بیهوده ترین روشها در برخورد با پدیده ها و حرکت های اجتماعی مردم، واکنش «نکوهش و سرزنش» آن هم نسبت به یک جمعیت پرشمار است بدون شناخت وضعیت جامعه و ارائه آلترناتیو عملی و جایگزین. این روش بیشتر به واکنش عصبی و عاطفی ما باز می گردد تا درک و شناخت اجتماع و علل و مکانیزمهای رفتاری مردم در اجتماع. راه حل در شناخت و اتخاذ روش و تدابیر بر اساس شناخت پدیده ها و و علل و معلولها در رابطه با پدیده های اجتماعی است.
رای به روحانی ، اصلاح پذیری یا اصلاح ناپذیری ؟

مازیار شکوری
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با پیروزی "شیخ حسن روحانی" رقم خورد. انتخاباتی که بوی تحریم می داد به یک باره شرکت فعال در انتخابات را بار نهاد و طبخ نمود. انتخاباتی اگر چه هیچ یک از شاخصه های یک انتخابات دموکراتیک را چاشنی خود نکرده بود اما به حالتی رقابتی در درون بافت های قدرت مبدل گشت. 

۱۳۹۶ خرداد ۴, پنجشنبه

کمپین چهار شنبه ها برای نه به حجاب اجباری زنان 


h

انتخابات : پیامی برای همه !

حمید فرخنده
بار دیگر مردم ایران با مشارکت ۷۳ درصدی خود به تداوم دولت حسن روحانی رای دادند. ما هنوز آمار دقیق آرای روستاها و شهرهای کوچک را در دست نداریم، اما نه تنها پوپولیسم در ایران شکست خورد، بلکه بنا به شواهد اولیه بخش بزرگی از اقشار محروم و روستانشینان کشور نیز فریب وعده یارانه های سه برابری را نخوردند.

                        مجمع ملی اصلاح طلبان سکولار ایران

در

در جریان انتخابات « حقوق بشر» فراموش شد، زندانیان فراموش شدند


عمادالدین باقی
سایت جماران: عماد الدین باقی، روزنامه نگار و زندانی سیاسی سابق در مناظره با عباس عبدی: 
* پس از این انتخابات باید در میدان باشیم و مردم نباید مانند گذشته پس از انتخابات به خانه بروند و چهارسال بعد دوباره به میدان بیایند؛ وگرنه آرای آنها و مطالبات شان مصادره خواهد شد چون عده ای نمی خواهند بگذارند رئیس جمهور در وعده هایی که به مردم داده است موفق شود و ما باید پای رای مردم بایستیم.

مطالبات فرهنگی از دولت جدید روحانی


کارنامه فرهنگی دولت اول روحانی، دست‌کم به نظر هنرمندان، روزنامه‌نگاران و نویسندگان موفق نبوده است. گرچه دولت یازدهم کوشید با اهل فرهنگ وارد تعامل شود، اما محدودیت‌ها، ممنوعیت‌ها و مشکلات در این حوزه هم‌چنان ادامه داشت.

مردم را در مقابل « دین » قرار ندهید !



سید حمید حسینی
بار دیگر امام جمعهٔ محترم مشهد سخنانی گفته‌اند که بهانهٔ جدیدی را برای مخالفان حکومت دینی فراهم ساخته و این سخنرانی را به‌ شاهدی دیگر بر ادعای ناسازگاری دین با حقوق مردم تبدیل کرده است.
ارزشهای انسانی و تفکردموکراسی 

    باریش نصیریان
الودگی جامعه با اجرای برنامه انتصابات با همه هیاهو و جنجال و با نمایش مضحک و تکراری خود و با دستکاری امارها توسط مهندسین ان به پایان رسید.انتخاب تحمیلی روش تسلیم روحانی در تقابل سیاسی با نیروی سوم فشار که سر اغاز فروپاشی نظام اسلامی خواهد بود به رهبری نظام تحمیل گشت.

۱۳۹۶ خرداد ۳, چهارشنبه

آیا

آیا « سکولار» نامیدن پیامبر اسلام توهین است  ؟؟


بر اساس ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی، موضوع اهانت به مقدسات اسلامی در صورتی که جرم ارتکابی مشمول حکم سب‌النبی (توهین شدید به پیامبر اسلام و امامان و حضرت فاطمه زهرا و...) باشد اعدام و در غیر این صورت مشمول مجازات حبس از یک تا پنج سال خواهد بود.

لطفآ یکی مرا از گیجی در آورد!

احمد زیدآبادی
انتخابات اخیر، بسیاری از هموطنان را شاد و بسیاری دیگر را غمزده اما مرا به کلی گیج کرد. من که مرور رسانه ها بخصوص رسانه های مربوط به افراد و نهادهای حامی جریان “اصولگرا” را به صورت عادتی ترک ناشدنی دنبال می کنم؛ بخصوص از دو سال پیش به این سو، شاهد بوده ام که آنها آقای روحانی و دولت او را با الفاظی خطاب قرار داده اند که ملایم ترین و لطیف ترین آنها، “نئو لیبرال” و “غربگرا” بوده است.