صفحات

۱۳۹۹ آذر ۱۰, دوشنبه

 هر یک روز دیگری که رژیم ولایت فقیه بر ایران حاکم است، روند سوریه‌ای‌تر شدن ایران شتاب‌گیرتر می‌شود، علی صدارت

sedarat.jpgگفته شد که آقای نتانیاهو را نامزد دریافت جایزه «صلح» نوبل کرده‌اند! دنیای غریبی است! یکی از افرادی که از مهمترین نقش‌ها در خشونت‌گستری در منطقه، و در دنیا را داشته است را مستحق جایزه می‌دانند، آن هم جایزه صلح! اگر چون‌این است و چنین شود، جبهه دیگری در جنگ روانی قدرت‌ها علیه مردم، به نفع سلطه‌گران و به ضرر سلطه‌بران، باز می‌شود که لازم است از همین الان در آن جبهه به دفاع برخاست.

۱۳۹۹ آذر ۹, یکشنبه

۱۳۹۹ آذر ۸, شنبه

سرپیچی سپاه از دستور خامنه ای
"پایان کار"




کدامیک را باید براندازی کرد:
 

دین یا قدرت!؟ 

فیروز نجومی
بسیاری بر آنند که شرایط کنونی آماده است برای قدرت ستیزی نه برای دین ستیزی، چنانکه گویی شرایط مصیبت بار کنونی را میتوان تنها به سلطه ساختار قدرت نسبت داد بدون آنکه نقشی برای دین در نظر گرفت؛ و یا لزوما میتوان دین و قدرت و ستیز با آنها را از یکدیگرجدا ساخت. حال آنکه، زمانی میتوانی به ستیز با قدرت بر خیزی  که آماده باشی که با دین نیز روی در روی قرار بگیری.

۱۳۹۹ آذر ۷, جمعه

محسن فخری زاده دانشمند هسته ای نظام اشغالگر ترور شد


" بیانیه 14 نفر"

مانیفست رسمی "براندازان درون کشور"

آبان خونین 98 >>> تا سرنگونی ادامه دارد

 ما ۱۴ تن، بی هیچ واهمه و پروایی، جمهوری اسلامی را نظامی برآمده از قوانین استبدادی می‌دانیم و با نشانه رفتن دقیق مبانی و مظهر مفاسد این نظام که همانا “قانون اساسی” و جایگاه ولی فقیه و “رهبری” است، خواستار مطالبات بر حق خود و بخش وسیعی از مردم خویشیم! به بیانی واضحتر، ما با کلیت این حکومت و حاکمیت و همه نهادها و قوای آن مخالفیم و معتقدیم هیچ راهی برای بازسازی و نوسازی این رژیم وجود ندارد.

 ما ۱۴ تن، در پی “گذار کامل” و مسالمت‌آمیز از این رژیم «ایران ویران کن» و در پی برپایی انتخاباتی آزاد هستیم. ما نیز در آرزوی برخورداری حکومتی دموکراتیک و سکولار بوده که اعلامیه جهانی حقوق بشر سر لوحه مجلس آینده‌اش برای تدوین و تبیین مدرنترین قانون اساسی عصر حاضر باشد! پس آنچه که ما ۱۴ تن با انتشار نخستین بیانیه‌ خویش در پی آن بوده و هستیم، یک مطالبه فراجناحی برای «عبور کامل» از نظام جمهوری اسلامی بوده و متعلق به همه آزادی‌خواهان راستین با هر گرایش سیاسی و عقیدتی است.

۱۳۹۹ آذر ۶, پنجشنبه

 نامه ۱۴۹ برنده جایزه نوبل به خامنه‌ای 


رادیو فردا - روز چهارشنبه ۱۴۹ برنده جایزه نوبل از رشته‌های مختلف و از سراسر جهان با امضای طوماری از علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، خواستند تا احمدرضا جلالی، پزشک و پژوهشگر ایرانی-سوئدی، را آزاد کند تا او بتواند به خانه و زندگی‌اش بازگردد.

قسم حضرت عباس در تهران دم خروس در تایلند 

از عکس یادگاری در روسپی‌خانه تا توطئه ترور دیپلمات‌های اسرائیلی در تایلند

مقام‌های تایلندی تایید کردند ٣ ایرانی که در ازای آزادی کایلی مور گیلبرت آزاد شده‌‌اند، همان‌ها هستند که به اتهام توطئه ترور دیپلمات‌های اسرائیلی در تایلند محکوم شدند: سعید مرادی، محمد خزاعی، مسعود صداقت‌زاده.

الهام صمیمی توسط نیروی های امنیتی بازداشت شد

استان وایر- «الهام صمیمی»، دانشجوی انسان‌شناسی «دانشگاه تهران» روز سه‌شنبه چهارم آذر۱۳۹۹ از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد. پیش از این، روز ۲۵ مهر امسال منزل این دانشجو توسط ماموران مورد تفتیش قرار گرفته بود.

۱۳۹۹ آذر ۵, چهارشنبه

 طبرزدی؛ براندازی برای همه فصول


 

شیخ شجاع: نگذاریم که این آفتابه مقدس به دست احمدی نژادی ها بیفتد

رویداد۲۴ میثم سعادت - این روز‌ها شایعه آغاز به کار دوره جدید شورایعالی سیاستگذاری اصلاح طلبان با دستور خاتمی و ریاست موسوی خویینی‌ها بیشتر از همیشه شنیده می‌شود. پیش از این موسوی خوئینی‌ها در بیانیه‌ای از اصلاح طلبان خواسته بود برای انتخابات ۱۴۰۰ برنامه ریزی کنند.

25نوامبر روز جهانی خشونت علیه زنان

 تجاوز به عُنفِ زنان در جنگ در حقوق بین‌المللی کیفری


نیره انصاری

خشونت جنسی و به ویژه تجاوز در زمان جنگ یا مخاصمات مسلحانه تنها جنبه رضایتِ تجاوزگر را ندارد. بل، نشانه ای از پیروزی، فتح و انتقام از سوی طرف مقابل در این درگیری است و تجاوز یک تاکتیک جنگی محسوب شده و شاید آخرین گام جنگ به منظور تخریب و درهم ریختن غرور و شرافتِ دشمن به شمار می رود.

۱۳۹۹ آذر ۴, سه‌شنبه

تئاترجدید انتخابات و بازیگران آن از کروبی تا گنجی


 بهایی ستیزی؛ تجسم تبعیض سیستماتیک فقه شیعی
جمشید برزگر

همسویی جناح‌های سیاسی با بهایی‌ستیزی در اظهارنظرهای صریح یک جناح و یا در سکوت جناح دیگر، متجلی است

ماموران امنیتی جمهوری اسلامی، بامداد یک‌شنبه، دوم آذر ماه، به‌طور همزمان به منزل ده‌ها شهروند بهایی در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اصفهان و کرمان یورش بردند و ضمن ضبط وسایل شخصی، کامپیوتر و موبایل، پول نقد این شهروندان را نیز ضبط کردند و با خود بردند.

۱۳۹۹ آذر ۳, دوشنبه

 

هراس مقامات اصلاح‌طلب و اصولگرا از افزایش نارضایتی و خشم مردم

اعتراضات سراسری آبان ۱۳۹۸

سردار سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران روز شنبه اول آذرماه در گفتگو با خبرگزاری ایسنا گفته که «منافقین، معاندین و دشمنان سعی می‌کنند با حضور در این مشکلات اقتصادی، مردم را نسبت به آینده ناامید و آنها را از شرکت در انتخابات دل‌زده کنند و کاری کنند که اگر قرار باشد عده‌ای از مردم با مشارکت‌های اجتماعی و با حضور در عرصه‌های اجتماعی بخواهند گامی برای کشورشان بردارند، این اتفاق نیافتد.»

۱۳۹۹ آذر ۲, یکشنبه

 

 نگاهی به موج فزاینده تغییر مذهب در خوزستان

wire22.jpgایران وایر - بهنام قلی‌پور

تغییر مذهب در استان خوزستان از جمله راز‌های مگو و پنهان در جمهوری اسلامی است که بسیاری از رسانه‌ها و فعالان اجتماعی در داخل اجازه ندارند درباره آن حرفی بزنند.

پدیده تغییر مذهب، به‌ ویژه از شیعه به سنی، سال‌هاست که در استان خوزستان رو به رشد است، اما کمتر کسی درباره کم و کیف آن اطلاعات دقیق و منسجمی دارد.

مراسم اهدای  بادمجان به محرومان جامعه 


ایران وایر ـ در روستایی در برازجان، برای کمک اقتصادی در دوران کرونا، بین شهروندان بادمجان توزیع کردند.

روز شنبه ۱ آذر۱۳۹۹، تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که نشان می دهد، اما‌م جمعه یک مسجد در روستای «نظرآقا» از توابع «برازجان» در استان بوشهر در حال توزیع بادمجان به‌عنوان «بسته کمک معیشتی» بین مردم است.


 انقلاب چیست و انقلابی کیست؟ 

امیر سلطان‌زاده - بی بی سی

با نگاهی به تاریخ ایران بوضوح مشاهده می‌کنیم که سیر تفکر و تغییر در جامعه، از زمان انقلاب مشروطه تا امروز، دچار تغییرات بسیاری شده است. انقلاب سال ۵۷ نیز در همین راستا، دگرگونی دیگری را بر اندیشه، سیاست و فرهنگ ایرانی تحمیل کرد. نقطه عطف کلام بسیاری از منتقدان یا موافقان وضع موجود، "انقلاب" است. این کلمه برای برخی امروز همان سپیدی موعود و برخی دیگر تداعی سیاه‌ترین دوران تاریخی است.

۱۳۹۹ آذر ۱, شنبه

  " بیانیه 14 نفر"

مانیفست رسمی "براندازان درون کشور"

آبان خونین 98 >>> ادامه دارد

 ما ۱۴ تن، بی هیچ واهمه و پروایی، جمهوری اسلامی را نظامی برآمده از قوانین استبدادی می‌دانیم و با نشانه رفتن دقیق مبانی و مظهر مفاسد این نظام که همانا “قانون اساسی” و جایگاه ولی فقیه و “رهبری” است، خواستار مطالبات بر حق خود و بخش وسیعی از مردم خویشیم! به بیانی واضحتر، ما با کلیت این حکومت و حاکمیت و همه نهادها و قوای آن مخالفیم و معتقدیم هیچ راهی برای بازسازی و نوسازی این رژیم وجود ندارد.

 ما ۱۴ تن، در پی “گذار کامل” و مسالمت‌آمیز از این رژیم «ایران ویران کن» و در پی برپایی انتخاباتی آزاد هستیم. ما نیز در آرزوی برخورداری حکومتی دموکراتیک و سکولار بوده که اعلامیه جهانی حقوق بشر سر لوحه مجلس آینده‌اش برای تدوین و تبیین مدرنترین قانون اساسی عصر حاضر باشد! پس آنچه که ما ۱۴ تن با انتشار نخستین بیانیه‌ خویش در پی آن بوده و هستیم، یک مطالبه فراجناحی برای «عبور کامل» از نظام جمهوری اسلامی بوده و متعلق به همه آزادی‌خواهان راستین با هر گرایش سیاسی و عقیدتی است.

 عاشورای خونین آبان 98 

و یزید زمان!


فیروز نجومی

اگر در عاشورای حسینی، امام حسین و اعضاز خانواده و یارانش، جمعا  72 نفر، بدست لشگر یرید بن معاویه، خلیفه مسلین کشته شدند، در آبان ماه 98 تعدا نامعلومی از مردم این سر زمین در خیابانها و کوچه پس کوچه های شهرها و حتی نیزارها، بدست لشگر جانشین امام، آخوند خامنه ای، در سراسر کشور بخاک و خون خود غلتیدند. تعداد کشته شدگان را رسما 200 نفر اعلام کرده اند، حال آنکه رویترز از 1500 کشته خبر میدهد و اخیرا محققان ایرانی تعداد تلفات را از 3000 تا 8000 نفر تخمین میزنند. در میان این کشته شدگان، چه گلهایی که شکفته نشده پرپر شدند. نه تنها خانواده خود را تا ابد داغدار کردند بلکه تردید ندارم که بر روح و جان ملت نیز مهر داغ نهادند، نشانی که هرگز فراموش نشود.

۱۳۹۹ آبان ۳۰, جمعه

.

فائزه هاشمی:
اصلاح طلبان دیگر در میان مردم جایگاهی ندارند!


 آبان, داغی که همچنان تازه است 

کاوه الحمودی
ملتی که از گرانی جان به لبشان رسیده بود با بهت و حیرت خبر گران شدن بنزین انهم سه برابر شدن ان را از اخبار شب می شنوند خشم و نفرت از دولت و رژیم سراپا فساد به وسعت کل جغرافیای ایران به یکباره مشتعل می شود و مردم خشمگین به خیابانها سرازیر می شوند, تا با حضور خود به مسئولان دولتی و دست اندرکاران بفهمانند که یارای تحمل گرانی سه برابری یک شبه بنزین را ندارند و کیست که نداند این از ان نوع گرانی است که روی همه چیز تاثیر می گذارد و به انفجار قیمت ها خواهد انجامید. 

۱۳۹۹ آبان ۲۹, پنجشنبه

 از دینی که آموزه‌هایش مخالف حقوق انسانی است نباید پیروی کرد


صدیقه وسمقی
در گفتگو با ایقان شهیدی

آسو - نواندیشان اسلامی در ایران چه دیدگاه و تعاملی با آیین‌های بابی و بهائی دارند، و ورای توجه به حقوق شهروندی بهائیان در سال‌های اخیر، چقدر با تاریخ و اندیشه‌های بابی و بهائی، آشنایی دارند؟ این شناخت تا چه حد ضروری است؟ این پرسش‌ها را با صدیقه وسمقی، اسلام‌پژوه و تحلیل‌گر مسائل اجتماعی، مطرح کرده‌ایم


خانم وسمقی، اگر موافق‌اید گفتگو را با یک سؤال شخصی شروع کنیم. کمی درباره‌ی تحصیلات خود بگویید و اینکه آشنایی شما با جنبش بابی و آیین بهائی به چه زمانی باز‌می‌گردد؟

 

 اعتراض ۷۹ کشور به نقض حقوق بشر در ایران با تصویب قطعنامه سازمان ملل


سایت دویچه وله 
- ۱۶۷مین قطعنامه کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل در محکومیت نقض حقوق بشر در ایران به تصویب رسید. اعدام، شکنجه، اذیت و آزار خانواده قربانیان سقوط پرواز اوکراین و تبعیض علیه زنان و اقلیت‌ها از موارد اعتراضی این قطعنامه است.

 زمانیکه تاج زاده خامنه ای را محاکمه می کند!!!


۱۳۹۹ آبان ۲۸, چهارشنبه

 تداوم فشار بر زرتشت احمدی راغب

امضاء کننده "بیانیه 14 نفر "

خبرگزاری هرانا – زرتشت احمدی راغب، یکی از امضا کنندگان "بیانیه 14 نفر" محبوس در زندان تهران بزرگ امروز چهارشنبه ۲۸ آبان‌ماه در چهل و پنجمین روز اعتصاب غذای خود با افت فشار خون، کاهش وزن و ضعف جسمانی شدید مواجه است.

 چرا اصلاح‌طلبان شیعی را بدتر از کلیت این نظام می‌دانم؟ 

نیکروز اعظمی

ایرانیان با یک نظامی روبرو و رودر رو هستند که این نظام آنها را از عرش ملت شدن بر فرش زمین فرو کوبید و خُرد و خمیرشان کرد. پدیده حکومت اسلامی را همه می‌شناسیم و از آن، هر یک زخم بر جبین داریم. ما سکولاریسم را چه در عرصه نظر و چه سیاست برای صد جوع می‌خواهیم تا دوباره جان و رمقی در کالبدمان افتد و بتوانیم روی پایمان بایستیم.

برای دادخواهی هرگز آرام نخواهیم نشست!

پرستو فروهر

هر سال در این روزها آماده سفر به تهران می‌شدم تا در یکم آذرماه، روز قتل پدر و مادرم، یاد آن دو را در خانه و قتلگاه‌شان گرامی بدارم. هر سال به همراه برادرم آرش، فراخوانی خطاب به همگان منتشر می‌کردم برای شرکت در این بزرگداشت.

۱۳۹۹ آبان ۲۷, سه‌شنبه

.

 جنبش جان به لب رسیدگان و ضرورت شکل گیری جبهه متحد فراگیر ملی

بیانیه 14 نفر

مشکلات اقتصادی و معیشتی در ایران تبدیل به یک انبار باروت خشم و نارضایتی شده است. جمهوری اسلامی در مقابله با اعتراضات و تظاهرات صنفی و سیاسی با دو روش برخورد کرده و آن را به طور هماهنگ پیش می برد: سرکوب و تفرقه. اما برای مردم ناراضی و جان به لب رسیده، تکلیف روشن است و راهی جز غلبه بر ترس و تحمل سرکوب،اعتراض، مقاومت و مقابله باقی نمانده است.

۱۳۹۹ آبان ۲۶, دوشنبه

 

 کشتار وحشیانه آبان ماه 98 را نه فراموش میکنیم و نه می بخشیم 


یکسال ازقیام سرتاسری مردم ایران دراعتراض به سه برابرشدن قیمت بنزین وکشتاربیرحمانه معترضان گذشت وحکومت جنایتکار جمهوری اسلامی دراین مدت نه تنها آمارواقعی ازتعدادکشته شدگان ومجروحین ودستگیرشدگان آن خیزش سراسری را ارائه نداده ومسئولیت آن جنایت را برعهده نگرفته است، بلکه بیشرمانه اعتراض برحق مردم را "اغتشاش" نامیده وبا این اتهام واهی هزاران تن را زندانی و مورد شکنجه قرارداده وبرای تعدادی ازدستگیرشدگان، احکام تا اعدام وزندان های طولانی مدت صادرکرده است!

 سیاست انکار و تهدید!


آبان 98 فصل نخست

نیره انصاری 

با توجه به آمارهای ارائه شده تقریبی از سوی نهادهای حقوق بشری و اعتراف مقامات مسئول رژیم، افراد بسیار زیادی ، 3500 تا 4000 تن در طی اعتراضات سراسری مردمی پس از گرانی ناگهانی و سه برابری بنزین دستگیر و بازداشت شده اند که با توجه به سابقه حکومت ایران و تهدیدات چند روز گذشته از سوی مسئولان، در خطر جدی مجازات های سنگین و سخت قراردارند. 

۱۳۹۹ آبان ۲۵, یکشنبه

دادگاه بین المللی لاهه در جستجوی علی خامنه ای! 


۱۳۹۹ آبان ۲۴, شنبه

سالگرد اعتراضات آبان ماه

حکومت با مردم چه کرد؟ 


آبان خونین





 ای هموطن:

 چه جای یاس و نومیدی ست!؟

فیروز نجومی

شکست دانالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا، بعضا، هموطنان را سخت مایوس و نا امید ساخته است تا آنجا که در دفاع از رفتار نا دمکراتیک او و بی اعتبار ساختن اصل انتخابات، برای نخستین بار در تاریخ امریکا، چه توجیهاتی که ارائه ندهند، حتی اگر از تمایلات قانون گریزانه و نژادپرستانه و یا از علاقه  دانالد ترامپ بخودکامگی برخیزد. بگذریم که برخی از هموطنان در امریکا تنه به تنه سفید پوستانی میزنند که ترامپ بنمایندگی از آنان قصد بازگرداندن شکوه و عظمت به امریکا را در سر می پروراند.

 جامعه در التهاب و امید؛ نظام در هراس براندازی


-
هراس مقامات اصولگرا و اصلاح‌طلب نظام از اعتراضات سراسری در خیابان بیش از پیش آشکار می‌شود. آنها این هراس را با ابراز خوشحالی از اینکه توانستند اعتراضات آبان 98 را با کشتار «جمع و جور» کنند نشان می‌دهند!
- حضور نیروهای امنیتی و بسیجی و نظامی و انتظامی در سطح شهرها از جمله به بهانه‌ی «امر به معروف کُرونایی» و نظارت بر اصناف برای جلوگیری از گرانفروشی افزایش یافته در حالی که همین اصناف نیز بخشی از مردم ناراضی هستند!!
- کُرونا چون شمشیر دو دَم عمل می‌کند: از یکسو به بهانه‌ی نظام و عامل بازدارنده‌ی مردم در اعتراضات اجتماعی تبدیل شده و از سوی دیگر با دامن زدن به مشکلات اقتصادی، جامعه را به نقطه‌ی جوش و عصیان نزدیک می‌کند.!
- در چنین شرایطی، مقامات نظام با اعتراف ناخواسته به موج براندازی و فعالیت براندازان، در مورد آن اظهار نظر کرده و نسبت به فروپاشی و سرنگونی نظام به همدیگر هشدار می‌دهند!


۱۳۹۹ آبان ۲۳, جمعه

.

 پرویز دستمالچی درباره گزارش «دیتسایت»: 

رستوران میکونوس برای ترور خریده شده بود


کیهان لندن - اهمیت گزارش جدید «دیتسایت» با توجه به اینهمه منابع اعم از گزارش و گفتگو و کتاب که به زبان‌های مختلف منتشر شده چیست؟

  کدام آبان؟ ازسینمای رکس تا سقوط هواپیمای اکراینی


"بیانیه ۱۴ نفر" 

مانیفست رسمی جبهه "براندازان" درون کشور


هموطنان گرامی
 ما ۱۴ تن، بی هیچ واهمه و پروایی، جمهوری اسلامی را نظامی برآمده از قوانین استبدادی می‌دانیم و با نشانه رفتن دقیق مبانی و مظهر مفاسد این نظام که همانا “قانون اساسی” و جایگاه ولی فقیه و “رهبری” است، خواستار مطالبات بر حق خود و بخش وسیعی از مردم خویشیم! به بیانی واضحتر، ما با کلیت این حکومت و حاکمیت و همه نهادها و قوای آن مخالفیم و معتقدیم هیچ راهی برای بازسازی و نوسازی این رژیم وجود ندارد.
 ما ۱۴ تن، در پی “گذار کامل” و مسالمت‌آمیز از این رژیم «ایران ویران کن» و در پی برپایی انتخاباتی آزاد هستیم. ما نیز در آرزوی برخورداری حکومتی دموکراتیک و سکولار بوده که اعلامیه جهانی حقوق بشر سر لوحه مجلس آینده‌اش برای تدوین و تبیین مدرنترین قانون اساسی عصر حاضر باشد! پس آنچه که ما ۱۴ تن با انتشار نخستین بیانیه‌ خویش در پی آن بوده و هستیم، یک مطالبه فراجناحی برای «عبور کامل» از نظام جمهوری اسلامی بوده و متعلق به همه آزادی‌خواهان راستین با هر گرایش سیاسی و عقیدتی است.

۱۳۹۹ آبان ۲۲, پنجشنبه

Abolfasl_Mohagheghi.jpg گویا ما سوّم شدیم! ابوالفضل محققی

انتخابات امریکا پایان گرفت. اکثریت ایرانیان وکار بران دنیای مجازی در داخل ایران که در تمام مدت این انتخابات را با هیجان زیاد دنبال می‌کردند! حداقل بعد از این همه سال قرار گرفتن در رتبه‌های آخرجدول‌های‌های مختلف جهانی، از شاخص، فقر، تورم، جنایت، میزان زندانیان، اعتیاد، فساد، دیکتاتوری خشن و انتخابات دست چین شده توسط شورای نگهبان وده‌ها مورد دیگر، اینبار توانستند مقام سوم در بین تمام کشورها از نطرپیگیری جریان انتخابات امریکا را بدست آورند و  ردیف بالاتر از کاربران امریکائی که مقام نهم را بدست آوردند قرارگیرند.

دو بنیاد جهانی خواستار آزادی بی قید و شرط نسرین ستوده شدند 


اعضای انجمن قلم در آمریکا و آلمان و همین طور بنیاد جهانی «زندگی درست» معروف به نوبل آلترناتیو روز پنج‌شنبه در پیامی خواستار آزادی بی قید و شرط و فوری نسرین ستوده شدند. این خبر دو روز پس از آن منتشر می‌شود که خبر رسید خانم ستوده، وکیل و مدافع حقوق بشر، در زندان به ویروس کرونا مبتلا شده است.

قماریک نفره با جان و مال مردم 


۱۳۹۹ آبان ۲۱, چهارشنبه

 بیانیه 14 نفر

مانیفست رسمی "براندازان" درون کشوراست!


خشم مردم از "نظام" هرگز نباید فروکش شود


۱۳۹۹ آبان ۲۰, سه‌شنبه

محمد خاتمی: 

اصلاح طلبان واصولگرایان باید همگام برای حفظ این "آفتابه مقدس" تلاش کنند! 


مجمع روحانیون مبارز در جلسه‌ای به ریاست حجت‌الاسلام خاتمی تاکید کرد که اصلاح‌طلبان وظیفه دارند برای برون رفت کشور از مشکلات فعلی تلاش کنند.

به گزارش ایسنا ، در این جلسه، در ابتدا علاوه بر مروری بر اخبار مختلف سیاسی وفرهنگی، انتخابات آمریکا و انعکاس گسترده آن در اکثر کشورها و در داخل کشور مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت .

.

 درس آبان: خیابان عرصه نمایش قدرت مردم است

شیرین عبادی

ebadi.jpg

با گذشت یک سال از آبان خونین ۹۸ به نظر می‌رسد حکومت ایران راه و چاه سرکوب پرخشونت شهروندان معترض را به خوبی یاد گرفته است. اما سوال این است که الگوی مردم معترض در ایران چیست؟ ما از گذشته و از کشورهای دیگر چه درسی گرفته‌ایم؟

هماهنگی بسیج و سپاه و اراذل و اوباش

مدتهاست که طرح مقابله با اراذل و اوباش در دستور کار قوای انتظامی و امنیتی قرار گرفته و به این بهانه دائما در رسانه‌ها قدرت‌نمایی می‌کنند، افرادی که به آنها اراذل و اوباش می‌گویند را در خیابانها با تحقیر می چرخانند و مورد آزار و خشونت قرار می‌دهند.

طرح تحریم سرکوب گران آبان 98 توسط آمریکا  


.

 بیانیه 14 نفر 

گفتگوی مهدوی فر و مجتبی واحدی در باره انتخابات آمریکا


بخش دوم 


۱۳۹۹ آبان ۱۹, دوشنبه

france9.jpg

قاسم شعله‌سعدی: 

خامنه‌ای شهامت تصمیم‌گیری دربارۀ رابطه با آمریکا را ندارد

رادیو بین المللی فرانسه - به گفتۀ قاسم شعله سعدی حقوقدان و تحلیلگر مسائل ایران، مشکل بزرگ رهبر جمهوری اسلامی ایران این است که اساساً او شهامت تصمیم گیری‌های بزرگ از جمله در قبال مسئله آمریکا را ندارد و حتی حاضر نیست در مواردی که ناگزیر از تصمیم‌گیری است مسئولیت تبعات آن را بپذیرد.

 

نشنال‌نیوز: در موضوع خاورمیانه و ایران، بایدن اوباما نیست


ایران اینترنشنال «نشنال‌نیوز» در تحلیلی نوشت بر خلاف انتظار و همچنین با وجود نگرانی برخی کشورهای عربی، سیاست‌های خارجی دولت جو بایدن در قبال خاورمیانه و موضوع تنش آمریکا با ایران مانند باراک اوباما نخواهد بود.

مراد ویسی:
دو دستگی بر سر مذاکره با آمریکا 


۱۳۹۹ آبان ۱۸, یکشنبه

حکومت و رهبرش در باتلاق بایدن 


بازی در زمین نظام



 نظام انتخاباتی در امریکا، دموکراسی یا الیگارشی؟


نیره انصاری

قانون اساسی در هر کشوری چارچوبی است که مشروعیتِ تمام قوانین و مقرراتِ اجتماعی وابسته به پیروی و تبعیت از آن است. قانون اساسی در‌واقع قواعد پایه‌ایِ بازیِ سیاسی را برای تمام شهروندان یک جامعه تعریف و تبیین می‌کند و به همین جهت است که در نظام های مردم سالاری، تلاش بر این است که اکثریت و ترجیحاً همه شهروندان، درباره اصول آن هم رأی باشند. اگرچه هم رأییِ همگان هیچ‌گاه میسور نخواهد بود، اما به هر روی هدف، کسب نوعی هم رأیی همگانی است.

۱۳۹۹ آبان ۱۷, شنبه

انتخابات آمریکا و تاثیر آن بر جامعه مدنی ایران 


 
 براندازی دین:اندیشه ای ممنوع! 

 

فیروز نجومی
این چوب که بر پیکر ملت ما فرود میآید، بدلیل ارتکاب به چه گناهی نا بخشودنی جسم و جان مان را مجروح و زخمین میسازد؟ چه خطائی از ما سر زده است که شایسته چنین تنبیه و مجازاتی باشیم. نکبت و مصیبت جامعه ما را فرا گرفته است، بیکاری و گرانی، فقر و گرسنگی، بی ارزش شدن پول ملی بیداد میکنند و با خود چه افسادی در جامعه که ببار نیاورند و چه کسانی را به چه رفتار ناشایستی از جمله تن فروشی و سرقت و زورگیری نکشاند. 

ملت ما تنها به لحاظ فقرمادی رنج نمی برد. تنها اقتصاد و سیاست و دستگاه دولتی نیستند که دچار بحران و ناکارآمدی اند. ما، در واقع شاهد داستانی بسیار غم انگیز هستیم،  داستان زوال انسان، محروم از ابتدایی ترین حق و حقوق انسانی خود. انسانیم اما نمیتوانیم برگزینیم.