صفحات

۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۶, پنجشنبه

مهملات مصباح یزدی در باره رهروان امام در« دوران طلایی »


کلمه – گروه خبر: پس از آنکه طی نزدیک به سه دهه تمامی نزدیکان و یاران امام خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی از مناصب کشوری و لشکری کنار گذاشته شده اند، مصباح یزدی اینک ابراز نگرانی می کند که بعضی افراد در مناصب بالای کشور تفکرشان کاملا با امام (ره) متفاوت است!
وی بدون اینکه از کسی نام ببرد می گوید: کسانی که ته دلشان با امام یکی باشد، خیلی کم هستند. در آن زمان هم بسیاری از کسانی که کاره‌ای شدند، و قدرت یا پول داشتند، به یکی از احزاب وابسته بودند و ته دلشان با امام (ره) نبود. این‌ها هنوز هم هستند و فکرشان هم عوض نشده است؛ آن‌ها اصلا به دنبال کشوری اسلامی نیستند، بلکه به دنبال کشوری هستند که زیر سایه آمریکا و حمایت‌های آن، علم و تکنولوژی‌اش پیشرفت کند و به جایی برسند!
هر چند این روحانی محافظه کار بر این باور است که افرادی که خط امام را دنبال کنند و ” ته دلشان” با امام باشد کم هستند، اما نمی گوید چرا او نه در زمان انقلاب و نه در دهه اول حاکمیت جمهوری اسلامی هیچ گاه مورد اعتماد امام خمینی نبوده است و چرا بعد از وفات ایشان، مصباح یزدی وارد عرصه سیاسی شد و اینک در سن هشتاد و دو سالگی چرا این عرصه را برای جوانترها باز نمی گذارد.
مصباح یزدی اولین بار بعد از درگذشت امام خمینی به عضویت مجلس خبرگان در آمد و پس از ان نیز علاوه بر رهبری چند جریان سیاسی ورشکسته، عضویت این مجلس را در کارنامه سیاسی خود داشت تا اینکه در انتخابات هفتم اسفند ۹۴ به رغم همه تلاشی که از سوی شورای نگهبان، رهبری و رییس قوه قضاییه برای فرستادن وی به مجلس صورت گرفت، از ورود به خبرگان رهبری جا ماند.
این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به بی سابقه بودن انقلاب اسلامی اظهار داشته است: در کشور ما یک روحانی از شهری نسبتا فقیر به‌پاخاست و ندای دین سر داد و گفت من برای اسلام احساس خطر می‌کنم.
اما وی توضیح نداد چرا وی در آن سالها هیچ گاه همگام با انقلاب و انقلابیون نبود و نسبت به اسلام احساس خطر نکرد.
مصباح با بیان این‌که بعد از رحلت امام خمینی (ره) و با گذشت زمان، کم کم کسانی که تربیت شده امام (ره) بودند یا از دنیا رفتند! یا کنار رفتند! اما نمی گوید که این افراد چگونه کنار گذاشته شدند و چرا نمایندگان امام، منصوبان وی و نخست وزیر مورد حمایت بنیانگذار جمهوری اسلامی در انزوا و حصر و حبس و به نوعی خانه نشین هستند.
در غیاب یاران و شاگردان امام خمینی، مصباح یزدی که هیچ نسبتی به امام ندارد میداندار شده و نسبت به کم رنگ شدن اندیشه امام خمینی در کشور ابراز نگرانی می کند و توضیح نمی دهد که تفکرات سیاسی اش تا چه اندازه با بنیانگذار جمهوری اسلامی فاصله دارد و چگونه او و سیاستمدارانی که وی را پدر معنوی خود می خوانند، کشور را به لبه پرتگاه برده و آن را با بحران های سیاسی و اقتصادی و بین المللی رو به رو کرده اند.
اینک که یکی از شاگردان امام خمینی توانسته است به رغم همه مخالفت ها با رای مستقیم مردمی که مصباح یزدی برای رای آنان هیچ مقبولیت و مشروعیتی قائل نیست اداره بخشی از کشور را به عهده گیرد، وی ابراز نگرانی می کند که نکند کشور به سمت سرمایه داری پیش رود. اما آن زمانی که کشور را به سبک قرون وسطی و دربار قاجاز با واسطه گری و دلالی اداره می کردند، وی هیچ گونه نگرانی نداشت.
مصباح یزدی بدون پرداختن به فساد مالی و اختلاس گسترده در نهادهای زیر نظر رهبری، مدعی است که ” مقام معظم رهبری در زمان ریاست جمهوری شان به بنده فرمودند: من تا کنون گوشت گرم نخریده‌ام؛ گوشت خانه ما همان گوشت یخ‌زده‌ کوپنی است که سایر مردم می‌خرند! آیا سیاستمداران امروز ما همین راه را می‌روند، یا با همه تبار خود با هواپیمای اختصاصی به کیش و سوئیس و لوکزامبورگ می‌روند؟!
کلی گویی و تهمت زنی و افترا از ویژگی های این روحانی محافظه کار است که آیت الله خامنه ای او را با “استاد شهید مطهری” مقایسه کرده و “علامه” می خواندش.
مصباح که در جمع سپاهیان سخن می گفت بار دیگر با مبالغه گویی در مورد رهبری مدعی شد: بزرگترین وظیفه ای که همه ما داریم، شکر نعمت رهبر عزیزی است که داریم و هنوز قدرش را نمی دانیم؛ باید اطاعت از رهبری از جان و دل، بدون چون و چرا، و بدون تفسیر دلخواه از سخنان ایشان را در دستور کار خود قرار دهیم.
مصباح بدون اشاره مستقیم به نام رییس جمهوری اما با اشاره به سخنان وی، بار دیگر مدعی شد که حسن روحانی اعتقادی به ولایت فقیه ندارد و گفت: اینکه فردی در سخنرانی ده بار بگوید «مقام معظم رهبری»، اما اعتقادی به ولایت‌فقیه نداشته باشد، نمی‌تواند کشور را درست کند.





  من با دین اسلام مشکل دارم

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر