وضعیت اقلیتها
زیتا رفیعزاده، شهروند بهایی و مدرس موسسه آموزشی عالی بهاییان به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: «وثیقه گذار من از طرف پلیس امنیت اخلاقی احضار شد، احضاریه من را به دست او داده و گفتهاند که به پلیس امنیت اخلاقی در محدوده پارک ساعی مراجعه کنم. طبق آن احضاریه باید روز شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ مراجعه میکردم. پدر و برادرم مراجعه کردند و با کلی خواهش و اصرار یک هفته وقت گرفتند، چرا که من با وجود یک فرزند پنچ سال و نیمه امکان معرفی خودم در آن تاریخ را نداشتم. پس از آن باز هم پدر و برادرم به دادستانی مراجعه کردند و یک هفته دیگر وقت گرفتند. نهایتا قرار شده که روز شنبه دوم آبان ماه ۱۳۹۴ خودم را برای اجرای حکم معرفی کنم.»
خانم رفیعزاده با اشاره به اینکه همسرش پیمان کوشک باغی هم مثل او به دلیل همکاری با دانشگاه بهاییان به پنج سال زندان محکوم شده است گفت: «ما یک فرزند داریم که پنج سال و ۹ ماه سن دارد و در مقطع پیش دبستانی تحصیل میکند. یکی از نگرانیهای ما این است که اگر من به زندان بروم و همسرم را هم برای اجرای حکم به زندان فرا بخوانند، تکلیف او چه میشود. هیچ کدام از اعضای خانواده ما توانایی نگهداری از او را ندارند و در این صورت مجبور میشویم سرپرستی او به خانواده دیگری واگذار کنیم.»
دادگاه آزیتا رفیعزاده در خرداد ۹۳ و همسرش پیمان کوشک باغی در اردیبهشت ۹۴ تشکیل شد و شعبه ۲۸ دادگاه اتقلاب به ریاست قاضی مقیسه آنها را به جرم
«عضویت در تشکیلات غیرقانونی و گروهک ضاله بهائیت با هدف اقدام علیه امنیت کشور از
طریق فعالیت غیر قانونی در موسسه آموزشی Bihe»، به ترتب به چهار و پنج سال حبس تعزیزی محکوم کرد.
خانم رفیعزاده در همین رابطه به کمپین گفت: «من از
اساتید دانشگاه bihe (موسسه آموزش عالی بهاییان که به صورت مجازی فعالیت میکند)
بودم؛ خرداد ۱۳۹۰
به منازل اساتید این دانشگاه هجوم آورند، خبرش هم به صورت گسترده منتشر شد. به
منزل ما هم آمدند، حکم دستگیری من و همسرم را داشتند، خانه را گشتند و ما را
بازجویی کردند. پس از آن یک مدتی پرونده منع تعقیب خورد و دوباره به جریان افتاد.
در نهایت برای ما احضاریه از دادسرا آمد و گفتند برای تفهیم اتهام، مراجعه کنید،
در جلسه مطرح شد که باید تعهد بدهیم که دیگر با این دانشگاه غیر قانونی همکاری نمیکنیم.
اگر تعهد میدادیم پرونده بسته میشد، چنانچه این اتفاق برای چندنفر افتاد. اما من
و همسرم که تعهد ندادیم با قید وثیقه ۵۰ میلیون تومانی به طور موقت آزاد شدیم.»
این شهروند بهایی در ادامه با ابراز نگرانی از وضعیت
نگهداری فرزندنش در صورت زندانی شدن خودش و همسرش گفت: «شخصا به آقای خدابخشی
معاون دادستان مراجعه کردم و یک نامه نوشتم خطاب به دادستانی نوشتم و درخواست کردم
که حکم من و همسرم هم زمان اجرا نشود تا دست کم یک نفر از ما بتواند از فرزندمان
بشیر مراقبت کند. اما گفتند هیچ ماده قانونی وجود ندارد مگر اینکه رافت اسلامی
شامل حالتان بشود.»
خانم رفیعزاده همچنین گفت که دادگاه تجدید نظر حکم قبلی
او و همسرش را تایید کرده است: «ما تقاضای تجدید نظر دادیم اما این دادگاه هم در
بهمن ماه ۹۳
جکم من و در مهر ۹۴
حکم پیمان را تایید کرد و و پرونده به اجرای احکام ارسال شده است.»
آزیتا رفیع زاده، شهروند ۳۵ ساله بهایی است که دوره کارشناسی را در موسسه آموزش
عالی بهاییان
(BIHE) در رشته مهندسی کامپیوتر گذرانده و مدرک کارشناسی
ارشد خود را نیز در همین رشته از دانشگاهی در هند دریافت کرده است. او از سال ۱۳۸۱ با موسسه عالی آموزشی بهاییان(BIHE) همکاری و در رشته مهندسی کامپیوتر تدریس کرده است.
جرم دانشگاه بهائیان و مدرسین آن در اینست که افرادی همجون
سالار و تارا کمانگر پرورش می دهند
سالار و تارا یک خواهر و برادر بهایی زاده هستند.
امروز در خبرها داشتیم که چاد هورلی یکی از بنیانگذاران سایت مشهور Youtube از کار کنارهگیری کرد. بعد از خرید Youtube توسط گوگل به قیمت ۱٫۶۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۶ وی همچنان مدیرعامل یوتیوب باقی مانده بود که سرانجام امروز از کار خود کناره گیری و ترجیح داد زین پس به عنوان مشاور در کنار این سایت باشد. اما جایگزین وی و مدیرعامل جدید Youtube یک ایرانی-آمریکایی مشهور به نام سالار کمانگر است . سالار کمانگر پیش از این معاون بخش برنامه های تحت وب گوگل ( جیمیل ، تقویم ، بلاگر و … ) بوده که در این گزارش به معرفی وی خواهیم پرداخت.
به گزارش بانکی دات آی آر سالار کمانگر متولد سال ۱۹۷۷ یک ایرانی – آمریکایی و فارغالتحصیل در رشته بیولوژی از دانشگاه استفورد آمریکا است . وی در ۲۲ سالگی به گوگل پیوست و بعد از ۷ سال به یکی از کارمندان کلیدی و اصل این شرکت بزرگ تبدیل شد. یکی از مهم ترین موفقیت های وی ابداع سیستم تبلیغات گوگل یا همان Google Adwords است که سهم عمده ای در پیشرفت و موفقیت وی و همچنین توسعه گوگل داشت. کمانگر در مصاحبه ای که حدودا ۴ سال پیش با مجله معروف businessweek انجام داد درباره اینکه چه طور وی از علم پزشکی به فناوری اطلاعات روی آورده گفته :
اوایل که به مدرسه میرفتم ، بسیار مشتاقانه خیال پزشک شدن را در سر میپروراندم ،تا اینکه زمانی را به تماشای طبابت پزشکان اختصاص دادم. از آن به بعد بسیار مشتاق شدم که دانشمند شوم. ولی روز به روز بیشتر متوجه میشدم که این کار هیجانآور نیست. بعدها وقتی دو هفته به صورت پارهوقت در گوگل مشغول شدم ، فهمیدم که اعمالی که این کار من را با آنها درگیر میکند ، به من انرژی میدهد. درسی که من آموختم این بود که تنها تصور و خیالی که از یک کار داریم کافی نیست و باید از اینکه یک حرفه به صورت روزانه هیجان و انگیزه لازم را فراهم میکند ، مطمئن شویم. وی که پیش از این جوانترین مدیر گوگل بوده اکنون به سمت مدیرعاملی یکی از مهم ترین زیرمجموعه های گوگل یعنی Youtube رسیده است.سایتی که این روزها بی شک قوی ترین سایت برای به اشتراکگذاری ویدیو است که قطعا همه اهالی وب با آن آشنا هستند. کمانگر رمز موفقیت خود را شروع کار در سنین پایین و رسیدن به مرز تجربه کامل در جوانی و استخدام شدن در گوگل می داند. وی درباره گوگل می گوید : گوگل جایی است که میتوانند در آن متفاوت شوید و همیشه مورد توجه قرار گیرید وی همچین به جوانان و کسانی که دوست دارند مثل وی شوند توصیه می کند که بعد از فارغ التحصیل شدن در رشته خود ؛ ذهنتان را مشغول بدست آوردن یک شغل و کار عالی نکنید. به سمت شغلی بروید که علاقه دارید و به آن جذب شوید و بعد از مدتی در آن شغل پیشرفت کرده و به مقام های بالای آن برسید. همانطور که وی برای این کار گوگل را برگزید . |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر