۱۳۹۴ مهر ۲۹, چهارشنبه

قاچاق زنان از ایران به بصره برای تن فروشی


    
     چیز دیگری برای فروش مانده است ؟                   

فرمانده پایگاه دریابانی آبادان گفت: اعضای یک باند قاچاق انسان که نسبت به قاچاق افراد از ایران به بصره عراق اقدام می کردند از سوی ماموران این پایگاه شناسایی و دستگیر شدند. آبادان حدود 100 کیلومتر با عراق مرز آبی دارد.

سرهنگ نادر اسداللهی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص این خبر افزود: اعضای این باند، سه مرد بودند که نسبت به قاچاق انسان به کشورهای همسایه اقدام می کردند.


وی ادامه داد: در این پرونده که با تلاش نیروهای دریابانی و در مرز دریایی ایران و عراق به نتیجه رسید سه متهم زن نیز دستگیر شده اند.

پیش تر علی صادقی، رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی گفته بود که قاچاق زنان و دختران ایرانی به کشورهای عربی را نفی نمی کند.

به گفته او اکثر این افراد به صورت نیروی کار به این کشورها برده می شوند.















36 سال پیش آیت الله خلخالی "شهرنو" را در جنوب تهران با بلدوزر ویران کرد. هنوز رژیم شاه سقوط نکرده بود که با هدایت روحانیون و مذهبیون جوانان حاشیه نشین شهرها ریختند به خیابانها و مشروب فروشی ها را ویران کردند و شیشه های مشروب را شکستند. آیت الله خلخالی برای قاچاقچیان مواد مخدر احکام اعدام صادر کرد و گروه گروه از آنها اعدام شدند. همین نسخه برای فعالان سیاسی نا همسو با حکومت پیچیده شد. آنها نیز گروه گروه اعدام شدند که اوج این اعدام ها به شهریور سال 1367 باز می گردد که یادگار آن، گورستان خاوران است. گورستانی لبریز از اجساد دفن شده در گودال هائی بنام گورهای دسته جمعی . حجاب و حجاب برتر (چادر) جانشین شعارهای انقلاب شد. در خیابان ها سد راه زن و مردی می شدند که با هم راه می رفتند و از آنها شناسنامه زن و شوهری و یا خواهر و برادری و یا پدر و دختری طلب می کردند. این کوراندیشی ادامه یافت و رسید به مقابله پارازیتی با ماهواره و سپس مبارزه فیلترینگی با اینترنت. این کوتاه ترین و خلاصه ترین مرور 36 سال گذشته است. در تمام این سالها سعی کردند به جای حل مسئله، صورت مسئله را حذف کنند. چه در عرصه اجتماعی و آسیب های اجتماعی و چه در عرصه سیاسی. حاصل این ستیز کور به کجا انجامیده است؟ چه جان ها از کف رفت و چه عمرها در زندان برباد رفت تا رسیدیم به امروز. 




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر